Annesini kafasını keserek öldüren cani katil Ali Sayan kimdir? Annesi ile paylaşımı dikkat çekti

Annesini kafasını keserek öldüren cani katil Ali Sayan kimdir? Annesi ile paylaşımı dikkat çekti
Bugün Bağcılar'da annesini işkence ederek öldürüp, kafasını balkondan atan Ali Sayan'ın yaptıkları, dehşete düşürdü. Yaşanan anların görüntüsünü izleyenler olaya büyük tepki gösterirken, Ali Sayan'ın kim olduğu internette aranıyor.

İstanbul Bağcılar'da bugün, duyanların tüylerini ürperten bir olay yaşandı. Annesine sinirlenen Ali Sayan adlı şahıs annesini önce bıçakladı, yetmedi kafasını keserek balkondan aşağıya attı! Komşuların ve etrafındaki şahısların korku dolu bakışları arasında evi ateşe verdi. Ali Sayan kimdir? Cani adamı yakalaman için özel harekat polisi devreye girdi. Olayla ilgili derin araştırma sürüyor. Peki Ali Sayan kimdir?

ANNESİNİN KAFASINI KESEN ALİ SAYAN KİM?

Yakalanan katil zanlısı Ali Sayan'ın hayatı araştırırken, annesine neden bunu yaptığı merak ediliyor. Sayan'ın yıllardır devam eden psikolojik sorunları olduğu öğrenildi. Daha önceden de uyuşturucu kullandığı ortaya çıkarken, ruh ve sinir hastalıkları hastanesinden firar etmiş. 

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

 Katil zanlısı Ali Sayan'ın sosyal medyada 5 yıl öncesinde annesi için, "Bu dünyada bir kadını çok sevdim, onu da mutlu etmek için anne demek yetiyor" yazması dikkat çekti...