Bakan Murat Kurum'un kuzeni terör estirdi! Ölü ve yaralılar var

Bakan Murat Kurum'un kuzeni terör estirdi! Ölü ve yaralılar var
Konya'nın Karapınar ilçesinde Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un kuzeni olan Osman Kurum, 2 kişiyi öldürdü, bir kişiyi ise yaraladı.

Sözcü’den Müslüm Evci’nin aktardığına göre, olay, dün saat 13.00 civarında, Karapınar ilçesi Akçayazı Mahallesi’nde yaşandı. Osman Kurum ve Hüseyin İncekara, öne sürülene göre, aralarındaki arazi anlaşmazlığı sebebiyle tartıştı.

Tartışmaya İncekara’nın yanında olan eşi Fadim İncekara ve oğlu Mücahit İncekara da katıldı. Osman Kurum, yanındaki tabancayla Hüseyin İncekara ile eşi Fadim ve oğlu Mücahit İncekara’ya ateş etti.

OSMAN KURUM KAÇTI

Osman Kurum saldırının sonrasında olay yerinden kaçtı. İhbar sonrasında bölgeye jandarma ve sağlık birimleri gönderildi. Yaralı aile üyeleri, ambulanslarla Karapınar Devlet Hastanesi’ne sevk edildi.

Olayda yaralanan Hüseyin İncekara sevk edildiği Karapınar Devlet Hastanesi’nde, diğer yaralı Fadim İncekara Konya Şehir Hastanesi’nde bütün müdahalelere karşın yaşamını yitirdi. 22 yaşındaki Mücahit İncekara’nın ise tedavisi sürüyor.

BAKAN MURAT KURUM'UN KUZENİ ÇIKTI

Jandarmanın aktardığı bilgiye göre Osman Kurum’un, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum’un kuzeni olduğu belirtildi.

Jandarma, kaçan şüpheliyi yakalamak amacıyla çalışma başlattı.