Dünyayla Benim Aramda 4. bölüm ne zaman çıkacak? Yayın tarihi belli oldu mu?

Dünyayla Benim Aramda 4. bölüm ne zaman çıkacak? Yayın tarihi belli oldu mu?
Disney Plus'ta başlayan Dünyayla Benim Aramda dizisinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un uyumu çok sevildi. 3 bölüm yayınlanan dizide 4. bölümün ne zaman çıkacağı, sevenleri tarafından heyecanla bekleniyor. Dünyayla Benim Aramda 4.bölüm ne zaman yayınlanacak? İşte tüm detaylar...

Başrollerinde Demet Özdemir ve Buğra Gülsoy'un yer aldığı Dünyayla Benim Aramda dizisi izleyiciyle buluştu. Yayınlandığı andan itibaren izlenme rekorları kıran Dünyayla Benim Aramda dizisinin 4. bölümüne zaman çıkacağı, seyirci tarafından araştırılıyor. 

28 EYLÜL'DE DİSNEY PLUS'TA

Disney Plus’ın ikinci yerli dizisinin 4. bölümü 28 Eylül 2022’de Disney Plus tarafından yayınlanacak.

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Dünyayla Benim Aramda', büyük bir aşkla başlayan fakat zamanla aralarındaki bu büyük aşkın artık eskisi gibi olmadığını fark eden bir kadının ilişkisini kurtarmak adına sosyal medya üzerinden oynadığı oyunu ve beraberinde yaşananları bağlılık kavramı üzerinden ele alıyor.  

DÜNYAYLA BENİM ARAMDA DİZİSİ OYUNCULARI

Yapımını MF Yapım'ın üstlendiği, Pınar Bulut'un kaleminin Hülya Gezer'in rejisiyle buluştuğu hikayesiyle dikkat çeken projenin zengin oyuncu kadrosunda Demet Özdemir, Buğra Gülsoy, Hafsanur Sancaktutan, Metin Akdülger, İbrahim Selim, Melisa Döngel, Ali Yoğurtçuoğlu ve Zerrin Tekindor bir araya geliyor.