Sefo ve Ufuk Beydemir neden kavga etti? Birbirlerine neler söylediler?

Sefo ve Ufuk Beydemir neden kavga etti? Birbirlerine neler söylediler?
Şarkıcı Sefo'nun çocuk fenomen Fevzi Kaan Türker'i sahne çıkartmasına Ufuk Beydemir'den tepki geldi. Peki Sefo ve Ufuk Beydemir neden kavga etti?

Şarkıcı Sefo ve Capo'nun söylediği 'İsabelle' parçası sosyal medyaya damga vurdu. Binlerce sosyal medya kullanıcısının klip çektiği şarkıya bir yorum da çocuk fenomen Fevzi Kaan Türker'den geldi.

Türker'in performansına kayıtsız kalmayan Sefo ise genç fenomeni konserinde sahneye aldı. Fakat Sefo'nun bu adımına şarkıcı Ufuk Beydemir'den sert tepki geldi.

"SEVİYE BU"

Şimdilerde oyuncu İpek Yazıcı ile düğün hazırlığında olan Ufuk Beydemir, sosyal medya sayfasından Sefo ve Fevzi Kaan'ın konser görüntülerini paylaşarak "Seviye bu Prim yapan bu" ifadelerini kullandı. Beydemir'in Twitter'dan gerçekleştirdiği paylaşıma yanıt veren Sefo ise "12 yaşındaki bir çocuk bir hayalini gerçekleştirdiğini söylüyor. Sen prim ve seviyeden bahsediyorsun. Yine küçük bir çocuğun sözlerini yazdığı 'ben bir kek miyim' diye bir' şarkın var. Prim ve seviye araştırmana oradan devam et" açıklamasını yaptı.

Sefo'nun yanıtına cevap veren Beydemir ise şunları söyledi: "Ben sıfır yetenek bir çocuğun başarısını, gördüğü ilgiyi eleştirdim fakat arkadaş üzerine alınmış nedense. 7 yaşında çocuğun yazdığı derinlikli sözleri şarkıya çevirdim evet, yaptığım işin arkasındayım hala. O şarkıyla şu kulak kanatan videoyu kıyaslamak ister miyiz gerçekten?"

"SEN KEKSİN KANKA"

Atışmayı sürdüren Sefo ise son olarak "Bu tweet'inden sonra karar verdim ki sen keksin kanka" yanıtını verdi. Ufuk Beydemir, geride bıraktığımız aylarda 7 yaşındaki bir çocuğun "Ben neyim? Ben kek miyim?" sözlerinden şarkı yapmıştı.