Kobisi: Hazır E-Ticaret Paketleri Kolay ve Hızlı Site Kurulumu

Kobisi: Hazır E-Ticaret Paketleri Kolay ve Hızlı Site Kurulumu
Hazır e-ticaret paketleri ile site kuracak olan işletmelerin e-ticaret sitesi paketi seçme sürecinde titiz davranması gerekir.

Başarılı bir e-ticaret sitesi kurmak istediğinizde dikkat etmeniz ve tamamlamanız gereken çok sayıda aşama olduğunu görebilirsiniz. Her biri önemli olan bu aşamaları acemi şekilde gerçekleştirdiğinizde maliyetiniz ve zaman kaybınız artacaktır. Bunu önlemek ve süreci daha verimli şekilde yönetebilmek için hazır e-ticaret paketleri en büyük yardımcınız olacaktır. Site kurulumu için ihtiyacınız olan tüm özellikler bu paketlerde mevcuttur. Paketlerin birden fazla seçeneğinin olması her ihtiyaca yanıt verebilmesini sağlar. Site kurulumunu daha hızlı ve pratik hale getiren Kobisi e-ticaret paketleri internete özel indirimli fiyatlardan alıcı bulur. Bunları satın aldığınızda kurulum süreci için ilk ve en önemli adımı atmış olursunuz.

Satın aldığınız e-ticaret paketini istediğiniz zaman değiştirme ve iptal etme hakkınız vardır. Aylık ödemeler için taahhüt olmaması avantaj sağlar. Bu sayede istediğiniz zaman sistemden ayrılabilir ve bunun için bir ücret ödemesi yapmazsınız. Satışlarınız ya da ziyaretçi sayınız artsa bile süre sonunda bunun için ekstra bir masraf ödemeniz gerekmez. Böylece e-ticaret paketiniz maddi açıdan da yükünüzü hafifletecektir.

Kobisi Hazır E-Ticaret Paketleri Size Neler Sunar?

İnternetten satış yapmayı sizin için kolaylaştıran hazır e-ticaret paketleri site kurulumu için daha az bütçe ayırmanızı sağlar. Tercihen ilk adımda ücretsiz paketlerden yararlanma şansınız olacaktır. Ardından daha geniş kapsamlı paketlere geçmek istediğinizde SEO uyumlu yapı, günlük yedekleme, düşük komisyon oranları, indirim kuponu tanımlama, mobil uyumlu tasarım, web alanı ve trafik konusunda sınırsızlık ve daha pek çok özelliğe sahip olabilirsiniz. Tüm paketlerde sanal pos kullanımı olanağınız vardır. Sitenizde sergileyebileceğiniz ürün sayısı ise seçtiğiniz pakete göre değişecektir. En düşük ürün sayısı ücretsiz paketler için olup prime paketlerde herhangi bir sınırlama yoktur.

Kobisi Hazır E-Ticaret Paketleri Nasıl Alınır?

Hazır e- ticaret paketleri almak istediğinizde piyasada satışa sunulan çok sayıda paket olduğunu görebilirsiniz. Hatta bunlardan bazıları son derece uygun fiyatları ile dikkatinizi çekecektir. Ancak bu tür paketleri satın alırken fiyattan önce içeriğine bakmanız gerekir. Seçtiğiniz paket ne kadar dolu ve kaliteli olursa size getirisi de o kadar yüksek olacaktır. E-ticaret firmalarına baktığınızda Kobisi fiyat ve içerik olarak daima en güvenli paket seçeneklerini sunmaktadır. Kendi arasında ücretsiz, Personal, Plus, Professional, Business ve Prime gibi alternatifleri olan paketlerden istediğinizi seçmekte özgürsünüz. Eğer seçim konusunda kararsızlık yaşarsanız Kobisi uzman desteğinden yararlanabilirsiniz.