Müge Anlı’daki Yasemin Salman kimdir? Yasemin Salman bulundu mu, olayı ne?

Müge Anlı’daki Yasemin Salman kimdir? Yasemin Salman bulundu mu, olayı ne?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan bir anne 15 yaşındaki kızını 48 yaşındaki Nurettin Aslan'ın alıkoyduğunu söylemişti. Günlerdir aranan Yasemin Salman bulundu mu? Yasemin Salman'ı kaçıran Nurettin Aslan tutuklandı mı?

Tüm Türkiye'nin tek yürek olduğu Yasemin Salman olayında son dakika gelişmeleri yaşanıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan anne Sevim Hanım, garson olarak çalışan 15 yaşında kızı Yasemin Salman'dan günlerdir haber alamadığını ifade etti. Programı izleyenler Müge Anlı Yasemin Salman olayı ne, bulundu mu, nerede? Yasemin Salman kimdir, kaç yaşında, nereli sorusuna yanıt arıyor. İşte 15 yaşındaki Yasemin Salman olayında son durum

15 YAŞINDAKİ YASEMİN SALMAN BULUNDU MU?

Sağlık kontrolünden geçirilen Nurettin Aslan'ın evi Silivri Emniyet Müdürlüğü Çocuk Büro Amirliği tarafından arandı. Nurettin Aslan ifade işlemlerinin ardından savcılığa sevk edildi. Silivri Emniyet Müdürlüğü çalışmaları sonucunda küçük Yasemin bulunup devlet korumasına alındı.

NE OLMUŞTU?

15 yaşındaki Yasemin Salman'ı kaçırdığı iddia edilen Nurettin Arslan ise şu ifadeleri kullandı: "Kafede baristalık yapıyordum. O da garsondu. Ahbaplığımız oradan geliyordu. Ağabey-kardeş gibiydik. Bundan yaklaşık 3 hafta önce Çorlu durağının oradaydım. Biri 'Ağabey nasılsın?' dedi.

Dönüp baktım, bu. Saat 22:30 - 23:30 arası. 'Ne arıyorsun bu saatte burada?' diye sorunca 'Kumburgaz'da teyzemdeydim, geldim. Bir haftadır orada kalıyoruz, ev müsait değil. Arkadaşıma gidiyorum, beni bırakır mısın?' dedi.

YASEMİN SALMAN OLAYI NE?

Onu aldım. Markete gittim önce. O sırada bir baktım arabanın yanında bir adam. '15 yaşındaki kızı yanında bulundurmaya utanmıyor musun?' dedi. Annesi miymiş, neymiş o bayan 'Bir haftadır kızımı arıyorum' dedi, şaşırdım kaldım. Kız da bağırıyor, ağabey kurtar beni öldürecekler. Kızı karakola götürdüm, önüne geldiğimizde yırtınmaya başladı. Telefon geldi. Benim evin oraya götürdüm. Kızım 'Sen içeri gir. Ben Karakola gidiyorum' dedim.