Hepsiburada'dan kaçırılmayacak iPhone 14 kampanyası

Hepsiburada'dan kaçırılmayacak iPhone 14 kampanyası
Hepsiburada iPhone 14 serisi için iki yeni kampanya açıkladı. Peki Hepsiburada iPhone 14 kampanyası nedir, nasıl katılabilirsiniz?

Hepsiburada, yeni iPhone 14 ve iPhone 14 Pro modelleri için, olağanüstü bir fırsatla ön sipariş toplamaya başladı. Hepsiburada’nın ‘3 ay takside 0 vade farkı’ ve ‘eskiyi getir yeniyi götür’ imkanları ile iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’ modelleri satışa çıkartıldı.

Hepsiburada, iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max ile şimdiye dek yaptığı en gelişmiş iPhone serisini tümü dayanıklı ve sofistike bir tasarım, etkileyici kamera gelişmeleri ve hayati önem taşıyan yeni güvenlik imkanları ile; bütçeleri rahatlatan iki ayrı kampanyayla müşterileriyle buluşturuyor.

ÖNCELİKLİ TESLİMAT DA YAPILACAK

Hepsiburada’nın hazırladığı ilk fırsat, alışveriş kredisiyle, 3 ay takside 0 vade farkı olanağı. Bu fırsatla Hepsiburada müşterileri, vade farkı vermeksizin 3 ay taksit olanağıyla iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’ modelleri için ön sipariş verebilecek ve 23 Eylül’den itibaren teknoloji harikası iPhone 14’lerine Hepsiburada kalitesi ve güvencesiyle kavuşacak. Ayrıca 16 Eylül’de başlayan bir haftalık ön sipariş zamanında İstanbul, Ankara, İzmir’den verilen online siparişler, resmi satış günü olan 23 Eylül Cuma gecesi öncelikli olarak kurye teslimatıyla adrese yollanacak. Hepsiburada, öncelikli teslimat olanağına lansman döneminde de sürecek. 26 Eylül’e dek verilen siparişler de aynı gün kurye ile teslimat yapılacak.

Hepsiburada ‘Eskiyi Yenile’ kampanyası ile, vatandaşlar eski telefonlarının bedel değerlendirmesi kadar indirim alarak, iPhone 14, iPhone 14 Pro ve iPhone 14 Pro Max’ler ile değiştirebiliyor.

Hepsiburada, son teknoloji iPhone14 Plus için kısa zaman içerisinde ön sipariş alma hazırlıklarına da devam ediyor.