Bu akşam ilk bölümüyle TV'de yayınlanacak olan O Kız dizisinin konusu nedir? Oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler var?

Bu akşam ilk bölümüyle TV'de yayınlanacak olan O Kız dizisinin konusu nedir?  Oyuncu kadrosunda hangi ünlü isimler var?
Kanal D’nin yeni sezondaki iddialı dizisi “O Kız” bu akşam saat 20.00’de ilk bölümüyle ekrana gelecek. İşte ilk bölümüyle tüm Türkiye'yi ekran başına kilitleyecek dizinin konusu ve oyuncu kadrosunu sizler için derledik.

O Kız dizisi için geri sayım başladı. Geçtiğimiz günlerde fragmanın yayınlanmasıyla beraber herkesin merakla beklediği O Kız dizisi seyircisiyle buluşmaya hazırlanıyor. Yapımı  Content House tarafından gerçekleştirilen, merakla beklenen dizi için araştırmalar hız kazandı. En çok araştırılan konular arasında "O Kız dizisi ne zaman başlıyor? O Kız dizisinin konusu ne, oyuncu kadrosunda kimler var?" gibi soruların cevapları araştırılmaya devam ediyor. İşte O Kız dizisi ile ilgili merak edilenler... 

NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Ekrana 'merhaba' diyecek O Kız, bu  akşam saat 20.00’de Kanal D’de izleyiciyle buluşacak.

KONUSU NEDİR?

Yer aldığı her proje ile büyük beğeni toplayan yetenekli oyuncu Erkan Petekkaya sürpriz bir karakterle izleyici ile buluşacak. Ters köşe bir karakterle ekrana gelecek olan usta oyuncu, O Kız'da Kadir karakterine hayat verecek. Kadir’in, 45 yaşında olmasına rağmen 5 yaşında bir çocuğun saflığıyla algıladığı hayat, ne kadar acımasız olsa da içindeki bitip tükenmeyen sevgi hayatındaki herkesi sarıp sarmalayacak.

O KIZ DİZİSİNİN OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

O Kız dizisinin oyuncuları arasında; Dizinin oyuncu kadrosunda; Erkan Petekkaya(Kadir), Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher) yer alıyor.