Hepsiburada Link gelir nedir? Nasıl para kazanılır?

Hepsiburada Link gelir nedir? Nasıl para kazanılır?
Hepsiburada'nın yeni uygulaması 'Link Gelir' hayata geçti. Peki 'Link gelir ile 10 gelir' ne demek? Hepsiburada link gelir nedir? Hepsipapel nasıl kazanılır?

Hepsiburada link gelir ne demek, bazı ürünlerin altında yazan "Linkgelir ile 10 kazanç gelir" biçiminde sözlerin anlamı nedir, o üründen herkes para kazanabiliyor mu, linkgelir için şartlar nelerdir? Hepsiburada'nın gelir paylaşımlı yeni uygulamaları gündem oldu. Bunlardan biri "Link gelir ile 10 kazanç gelir" ve "Paylaş kazan" uygulamaları. Bu uygulamalar üzerinden hem alışveriş yapmak hem de para kazanmak imkan dahilinde. Peki, Linkgelir nedir, nasıl para kazandırıyor, bu uygulamalardan nasıl para kazanılır?İşte detaylar...

Esasen mantık son derece basit ve net. Hepsiburada'da bulunan ürünleri arkadaşlarınızla paylaşıyorsunuz ve bu paylaşımlardan ortalama yüzde 10 kazanç elde ediyorsunuz. Bu yöntemle çalışan kullanıcılara vaad edilen ortalama gelir ise aylık 5 bin lira. Fakat burada elde edilen paranın yalnızca Hepsiburada sitesinde kullanılıyor. Yani elde ettiğiniz para banka hesabınıza nakit olarak gelmiyor ya da para olarak cüzdanınıza falan çekemiyorsunuz. Buradaki parayı gene bu sitede harcamak koşuluyla kazanıyorsunuz. İşin bir diğer can sıkıcı tarafı ise kazanılan paranın 30 gün içerisinde yeniden harcanması mecburiyeti. Aksi durumda kazandığınız para siliniyor.

NE KADAR ÇOK KİŞİ, O KADAR FAZLA GELİR

Kazanmak için öncelikle listeler oluşturup ne kadar çok kişiye ulaşırsanız o kadar fazla gelir sağlayabilirsiniz. Linkgelir ile hem bireysel hem de aile ekonomisi için önemli bir gelir toplayabilirsiniz.

Hepsiburada, Linkgelir programı ile evden çalışıp ek gelir kazanma fırsatı sunar. Programa katılmak için lazım olan şartları karşılamanız durumunda ayda 5000 TL’ye dek kazanç sağlayabilirsiniz. Son derece pratik bir biçimde işleyen sistem temelde favori ürünlerinizi belirlemenizi ve bunlardan listeler yapmanızı gerektiriyor. Ardından diğer kullanıcıların sizin listeniz üstünden yaptığı alışverişler sizlere Hepsipapel olarak yeniden dönüyor. Beğendiği ürünleri sosyal medya üstünden takipçileriyle paylaşan influencerlar gibi siz de kendi çevrenizle sevdiğiniz ürünleri paylaşabilir ve evinizden ayrılmadan para kazanabilirsiniz.

LİNGELİR BAŞVURU VEYA KATILIM ŞARTLARI NELERDİR?

Linkgelir programı, yalnızca mobil uygulamadan gerçekleştirilen alışverişlerde geçerlidir.

Elektronik ürünler (Küçük Ev Aletleri dışında), elektronik aksesuarları, bütün altın ürünleri ve dijital ürünler Linkgelir programına dahil değildir.

Linkgelir programında kazanım olarak Hepsipapel* veriliyor.

Linkgelir programına dahil olanlar, paylaştığı listelerden satın alım yapıldığında Hepsipapel elde eder. Kazanılan Hepsipapel’ler liste sahibinin Hepsiburada cüzdan hesabına eklenir.

Link Gelir genel komisyon oranı %10'dur. Küçük Ev Aletleri, Bluetooth Kulaklık, Mouse, Klavye, Akıllı Saat, Mouse Pad ve Telefon Kılıflarında komisyon oranı %5'tir. Ayrıca komisyon oranlarını ürünleri listelerinize eklemenizin ardından, ürünlerin satış fiyatının altında görürsünüz.

19-25 Eylül Fenomen İndirimlere özel 2 kat komisyon oranı eklenecektir. Link Gelir'e dahil olan genel kategorilerde komisyon oranı %20, Küçük Ev Aletleri, Bluetooth Kulaklık, Mouse, Klavye, Akıllı Saat, Mouse Pad ve Telefon Kılıflarında ise %10 olacaktır. Ayrıca komisyon oranlarını ürünleri listelerinize eklemenizin ardından, ürünlerin satış fiyatının altında göreceksiniz.

Listenizde bulunan ürünlerden bir kişi aynı marka, model üründen birden fazla alım gerçekleştirirse siz maximum 3 ürün bazında komisyon fırsatından yararlanabilir, Hepsipapel kazanımı elde edebilirsiniz.

Liste paylaşım adedinde sınır yoktur.

Liste sahibi kendi listesinden yaptığı alışverişlerden gelir kazanımı sağlayamaz.

Kazanılan Hepsipapel’ler altın mücevher ürünleri, dijital ürünler ve Hepsiexpress hariç tüm alışverişlerde kullanılabilir.

Listenizden satılan ürünlerin iptal ve iade süreci sona erdikten sonra, satış kazancınız hesaplanır. Her ayın 1'i ve 15'i arasında yapılan satışların ödemesi bir sonraki ayın 1'inde yapılır. Her ayın 15'i ve 30'u arasında yapılan satışların ödemesi ise bir sonraki ayın 15'inde yapılır.

Kazanılan Hepsipapel’lerin kullanım süresi Hepsipapel’ler yüklendiği günden itibaren 30 gündür.

Katılımcılara listeden ürün satın alındığı zaman bir sonraki gün mobil bildirim ve e-posta yoluyla bilgi verilecektir.

Ticari kurumsal hesaplar Linkgelir programına dahil değildir. Linkgelir programının kötüye kullanımı durumunda Hepsiburada Hepsipapel yüklemesi yapmayacaktır.

Linkgelir programı ile ilgili olarak Hepsiburada'nın program koşullarında ve geçerlilik tarihinde değişiklik yapma, programı tamamen ve geçici olarak durdurma hakkı saklıdır.

Linkgelir programı kapsamında paylaşılan listelerden satın alma işlemi gerçekleştikten sonra Hepsipapel yüklemeleri tamamlanana kadar ürünlerin listelerden silinmemesi gerekmektedir.

Hepsipapel kazançlarınızı, yüklemelerinizi ve sattığınız ürünleri görebildiğiniz ‘Kazançlarım’ alanına ‘Listelerim’ sayfasındaki Link Gelir alanından ulaşabilirsiniz.

*Hepsipapel, Hepsiburada alışverişlerinden kazanılan hediye paradır ve Hepsiburada alışverişlerinde geçerlidir.

Önemli bir nokta; Hepsipapel’i altın mücevher ürünleri, dijital ürünler ve Hepsiexpress hariç tüm kategori alışverişlerinde harcayabilirsin. Yani market alışverişlerinde de kullanma imkanınız yok.