Pars Savcının sahnesi ortalığı yıktı geçti! Yargı yeni sezonda Mehmet Yılmaz Ak geceye damga vurdu!

Pars Savcının sahnesi ortalığı yıktı geçti! Yargı yeni sezonda Mehmet Yılmaz Ak geceye damga vurdu!
Başrollerini Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz’in paylaştığı, Yargı’nın yeni sezonu uzun zamandır heyecanla bekleniyordu. Dizi daha yayınlanmaya başlamadan sosyal medyanın da gündemine oturdu. Dizi, #Yargı etiketiyle binlerce övgü dolu mesaj alırken, çok uzun saatler TT listesinde birinci sırada yer aldı. Yargı’nın ekrana gelen yeni bölümü reytinglerde tüm kategorilerde birinci oldu. Peki dizinin 35. bölümünde neler yaşandı? İşte tüm detaylar:

Kanal D'nin yeni sezonu büyük bir heyecanla beklenen dizisi Yargı, dün akşam ekran macerasına yeniden başladı. Dizide yaşanacak gelişmeler için sadece izleyici değil, oyuncular da çok heyecanlıydı. Yeni sezonuyla ekranlara dönen Yargı, son bölümde yaşananlarla sosyal medya gündemine oturdu.  Dizide başsavcı olduktan sonra kardeşi Neva'nın ölüm haberini alan Pars'ın yaşadığı acı geceye damga vurdu. Pars karakterini canlandıran Mehmet Yılmaz Ak ise oyunculuk başarısıyla sosyal medya kullanıcılarından tam not almayı başardı.

Yargı'da bir kuyuda çok sayıda cansız beden bulundu. Savcı Ilgaz, sabaha karşı Eren'den gelen telefonla Ceylin ile birlikte morga gitti. Cansız bedenlerden birinin kimliğinin tespit edilmesine öğrenmesiyle morga giden Ilgaz, ölen kişinin eski nişanlısı Neva olduğunu görünce yıkıldı.


Yargı 36. bölüm fragmanı geldi mi? Yargı yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Ölüm haberiyle yıkılan Ilgaz ve Eren, acı haberi vermek için Pars'ın yanına gitti. Kardeşinin ölüm haberine inanmayan Pars, kimlik tespiti için gittiği morgda kardeşinin görünce yıkıldı. Neva rolünü oynayan Başak Gümülcinelioğlu ise dün akşamki bölümle Yargı'ya veda etmiş oldu.

Dizide Pars rolüne hayat veren Mehmet Yılmaz Ak ise oyunculuk performansıyla Twitter'da gündem oldu. Birçok sosyal medya kullanıcısı Ak'ın performansı için "Hüngür hüngür ağladım, Mehmet Yılmaz Ak mükemmel oynamış" yorumunu yaptı.

İŞTE MEHMET YILMAZ AK İÇİN YAPILAN BAZI PAYLAŞIMLAR;