Müge Anlı ile Tatlı Sert | Yasemin Salman olayı nedir? Nurettin Aslan tutuklandı mı?

Müge Anlı ile Tatlı Sert | Yasemin Salman olayı nedir? Nurettin Aslan tutuklandı mı?
Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugünün konusu 15 yaşındaki Yasemin Salman'ın 48 yaşındaki servisçi Nurettin Aslan tarafından kaçırılması olayı oldu. Peki Yasemin Salman olayı nedir, Yasemin Salman kimdir? Nurettin Aslan kimdir, Nurettin Aslan yakalandı mı, tutuklandı mı? İşte cevaplar...

ATV kanalının en fazla seyredilen ve sıkı sıkıya izlenen programı olan Müge Anlı ile Tatlı Sert'te her gün birbirinden farklı, şaşırtıcı olaylar meydana geliyor. Yaşanan olayların sır perdesini ise Müge Anlı çözüyor. Haftaiçi her gün saat 10:00'da ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert'te üstünde durulan konular bir diğer taraftan da gündem oluyor. Seyircilerin sıkı sıkıya izlediği, merak edip araştırdığı meseleler arasında şimdi ise Yasemin Salman olayı bulunuyor. Müge Anlı Yasemin Salman olayı ne? Müge Anlı Nurettin Aslan kimdir? 19 Eylül Müge Anlı Nurettin Aslan yakalandı mı?

15 yaşındaki kız çocuğu Yasemin Salman'ı 48 yaşındaki servis şoförü Nurettin Aslan kaçırmıştı. Yasemin Salman'ın annesi ise kızının geri getirilmesi amacıyla Müge Anlı ile Tatlı Sert'e başvuru yaptı. 15 yaşındaki Yasemin'i kaçırma suçlamasını kabul etmeyen Nurettin Aslan 19 Eylül tarihinde Müge Anlı ile Tatlı Sert'e canlı olarak bağlandı.

15 yaşındaki Yasemin Salman'ı kaçırdığı söylenen Nurettin Aslan 19 Eylül Müge Anlı ile Tatlı Sert programına canlı olarak telefon bağlantısı yaptı. Müge Anlı Nurettin Aslan'a sorularak sorarak zaman geçirirken, emniyet ekipleri Nurettin Aslan'ın olduğu konuma gidip yakaladı.