BABACAN: SEÇİMİ GENÇLER İÇİN GENÇLERLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

BABACAN: SEÇİMİ GENÇLER İÇİN GENÇLERLE BİRLİKTE KAZANACAĞIZ
Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Yurt yok, kahır var. İş yok, mülakat var. Seçimi gençler için gençlerle birlikte kazanacağız” açıklamasını yaptı....

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, “Yurt yok, kahır var. İş yok, mülakat var. Seçimi gençler için gençlerle birlikte kazanacağız” açıklamasını yaptı.

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, sosyal medya hesabından “Yurt yok, kahır var. İş yok, mülakat var. Seçimi gençler için gençlerle birlikte kazanacağız” notuyla Elazığ’da bir gençle olan diyalogunu paylaştı. Babacan’ın paylaştığı video genç şunları söyledi:

“Mülakatı kaldırın. Torpili bitirin. Öğrenci bıktı. Yurt yok yurt yok. İzmirde okuyorum hala yedek listedeyim. Hani çözülmüştü sorun. Ayıp günah gerçekten. Bu öğrenciye yazık, bu millete yazık. Bu öğrenciler bu insanlar bunu hak etmiyorlar. Biziz gelecek, biziz. Kiralar 3bin 500, 4 bin lira hatta şimdi daha da pahalı olmuştur yine. Yani bir öğrenci nasıl tutsun. Babam asgari ücretli.

Lütfen bu seçimi kazanın. Valla 20 yıldır güç artık zehirledi. Ama sizi zehirlemesin lütfen. Kurban olayım kazanın. Bu gençler için kazanın.

2002’de burs 45 liraydı, 30 liraya bir çeyrek alıyordun değil mi? Şimdi 850 lira öğrenci bırak çeyreği 1 gram bile alamıyor. 2002 yılında böyleydi. Geldi 2022 yılına, böyle… Ya böyle olmaz ama gerçekten.”