Netflix'e bir zam daha! İşte yeni zamlı fiyatlar

Netflix'e bir zam daha! İşte yeni zamlı fiyatlar
Netflix Türkiye fiyatlarına bir kez daha zam yaptı. Kur farkı ve enflasyon nedeniyle herşeye gelen zamlardan Netflix de nasibini aldı. Peki Netflix zamlı fiyatı ne kadar? Netflix kaç TL oldu?

Netflix Türkiye üyelik ücreti 2022 ne kadar oldu? Netflix aylık, senelik abonelik ücreti ne kadar, kaç TL oldu? Netflix Türkiye, abonelik ücretlerine zam yapmaya devam ediyor. Sene başında 26, 99 TL olan Temel Paket, bir önceki zammın ardından 37.99 TL, Standart paket ise 40,99 TL'den zamla beraber 57,99 TL, Özel paket ise 54,99 TL'den 77,99 TL'ye yükselmişti.

Netflix abonelik paketlerine bir defa daha zam yaparak abonelerini şaşırttı. Söz hususu zammın sonrasında Temel paket 45,99 TL, Standart paket 69,99 TL, Özel paket ise tam 93,99 TL'ye yükseldi.

Netflix'ten gelen açıklamada şunlar söylendi:

“Yeni üye olacak kullanıcılarımız için yeni ücretler geçerli olacak, mevcut üyelerimizin tümü içinse bu değişiklik aşamalı olarak sunulacaktır. Mevcut üyelerimiz plan değişikliği yapmamışlarsa, üyelik ücretleri değişmeden 30 gün önce bir e-posta göndererek bilgilendirme yapacağız.”