Barış Akarsu "Merhaba’’ filminin fragmanı tüyleri diken diken etti

Barış Akarsu "Merhaba’’ filminin fragmanı tüyleri diken diken etti
18 Kasım’ da vizyona girmesi beklenen biyografi filmi Barış Akarsu ‘’ Merhaba’’ gümbür gümbür geliyor. İsmail Ege Şaşmaz'ın başrolünde oynadığı filmin tanıtımı yayınlandı.

Yapımını Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ve yapımcılığını Özgür Tari ve Aytaç Ağdağ’ın birlikte üstlendiği, yönetmen koltuğunda Mert Dikmen’in oturduğu, senaryosunu ise Mert Dikmen ve Can Anar’ın kaleme aldığı Barış Akarsu “Merhaba” filminin fragmanı sonunda yayınlandı.

Merakla beklenen filmin başrolü İsmail Ege Şaşmaz’ın Barış Akarsu imajı seyircileri şaşırttı. 

İsmail Ege Şaşmaz’ın yanı sıra Almila Ada’nın da başrolde yer aldığı filmin kadrosunda; Şafak Pekdemir, Ebru Nil Aydın, Aslıhan Kapanşahin, Burak Satıbol, Metin Coşkun ve Hüseyin Avni Danyal gibi oyuncularda bulunuyor. Filmin müzikleri ise Mce Jingles ve Eser Taşkıran’a ait.

1979 yılında Amasra’da dünyaya gelen Barış Akarsu, 2004 yılında “Akademi Türkiye” adlı şarkı yarışmasıyla tanınmış, “Yalancı Yarim” dizisiyle şöhretini pekiştirmişti.

Barış Akarsu film çekimleri için 4 Temmuz 2007 tarihinde gittiği Bodrum’da ise geçirdiği elim bir trafik kazasında hayatını kaybetmişti.