Esenyurt'ta yasak aşk kavgası! İki çevik kuvvet timi olaya müdahil oldu, sokak karıştı

Esenyurt'ta yasak aşk kavgası! İki çevik kuvvet timi olaya müdahil oldu, sokak karıştı
Amcasının eşiyle yasak ilişki yaşadığını öğrendiği kuzeni Adem A.'ya şantaj yaptığı iddia edilen Recep A., daha fazla para talebine hayır denilince ikili arasında yaşanan tartışma satır ve bir kurusıkı tabancanın kullanıldığı sokak kavgasına dönüştü. Polis ekipleri müdahil oldu.

Esenyurt Hürriyet Mahallesi’nde 2 Eylül Cuma günü akşam saatlerinde yaşanan kavgada, aynı aileden 5 kişi birbirine girdi. Kavga sırasında kurusıkı tabancayla ateş edildi. Tarafları ayırmak için 2 çevik kuvvet timi ve bir polis ekibi olay yerine gönderildi.

Gözaltına alınan 6 kişiden Hasan A., adliyeye gönderilirken, 5’i serbest kaldı. Karakolda alınan ifadelerde, Recep A.’nin amcasının eşiyle yasak ilişki yaşadığını öğrendiği kuzeni Adem A.’ya şantaj yaparak 10 bin TL aldığı, daha fazla para isteyince ikili arasında gerginlik yaşandığı iddia edildi.

SOKAKTA BAĞIRMAYA BAŞLADI

Recep A. yasak ilişkiyi abisi Hasan A.’ya itiraf etti. Ruhsatsız tabancası ve satırla Adem A.’nın evinin bulunduğu sokağa giden Hasan A., ‘namus meselesi’ diye bağırmaya başladı. Bu sırada oğlu Dursun A. ile birlikte sokağa inen Adem A., Hasan A.’yı dövmeye başladı.. Abisine saldırıldığını öğrenen Recep A. da kurusıkı tabancayla ateş ederek kavgaya dahil oldu. Kavgayı bir mahalleli cep telefonu kamerasıyla görüntüledi.

Gözaltına alınan 2’si kadın 6 kişiden, 5’i serbest kalırken, Hasan A. adliyeye sevk edildi. Taraflardan ele geçirilen kurusıkı ve ruhsatsız tabancaya el konuldu.