Eşini tehdit ettiği için cezaevine girdi, çıkar çıkmaz bıçaklayıp öldürdü

Eşini tehdit ettiği için cezaevine girdi, çıkar çıkmaz bıçaklayıp öldürdü
Bartın'da eşini tehdit ettiği için cezaevine giren ve 2 gün önce tahliye edilen Metin Ar, eşi Arzu Ar'ı 10 yaşındaki çocuğunun gözünün önünde bıçaklayarak öldürdü.

Bartın’da evli olduğu Arzu Ar’ı tehdit ettiği için cezaevine atılıp, 2 gün evvel tahliye olan Metin Ar, eşini bıçaklayarak öldürdü.

Olay, sabah saatlerinde Hendekyanı Caddesi’nde yaşandı. Eşini tehdit ettiği için ceza alarak, 8 aydır cezaevinde tutuklu olan ve 2 gün önce tahliye olan Metin Ar, boşanmak isteyen eşi Arzu Ar’ın işlettiği çay ocağının civarında beklemeye başladı.

10 yaşındaki kızı ile eşini gören Metin Ar, yanlarına gitti. Metin Ar, çıkardığı bıçakla eşi Arzu Ar’ı 10 defa bıçaklayarak yaraladı. Bu esnada etraftakiler Metin Ar’ı darp etti.

Sağlık birimleri, başına saplanan bıçak ile Arzu Ar’ı hastaneye götürdü. Çevredekiler tarafından darbedilen Metin Ar da ambulansla hastaneye sevk edildi. 2 çocuk annesi Arzu Ar, hastanede yaşamını yitirdi. Tedavisi sona eren Metin Ar ise gözaltına alındı. Olay ile alakalı soruşturma devam ediyor.