Millet İttifakı'na dair flaş gelişme! Cumhurbaşkanı adayında anlaşamıyorlar mı? Herkes kendi adayını mı çıkaracak?

Millet İttifakı'na dair flaş gelişme! Cumhurbaşkanı adayında anlaşamıyorlar mı? Herkes kendi adayını mı çıkaracak?
Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yakın bir isimle konuştuğunu ve "sürecin çoklu adaya doğru gittiğini" iddia etti.

TV100'de Erdoğan Aktaş'ın sunumuyla yayımlanan Eşit Ağırlık programında gündeme dair değerlendirmelerde bulunan Sözcü yazarı Aytunç Erkin, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na değindi.

Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir süre önce yayımladığı video hakkında konuşan Erkin, "Kemal Bey'in kendisine karşı finans çevrelerinin yürüttüğü bir operasyona karşı hamle yaptığını düşünüyorum. Ve Resul Tosun'a katılıyorum: Süreç çoklu adaya doğru gidiyor. Ben de CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na çok yakın bir CHP kurmayıyla görüştüm. Süreç çoklu adaya doğru gidiyor" ifadelerini kullandı.

"MERAL HANIM HESAP SORUYOR"

Kılıçdaroğlu Giresun'a giderken CHP kurmayını aradığını ve CHP kurmayının kendisine "Ne olacak? Bu noktaya geldi" dediğini ifade eden Erkin, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Yeniçağ TV'de yaptığı "Herkes saygı duymak zo-run-da" açıklamasını vurgulayan CHP'li kurmayın "Hesap soruyor Meral Hanım bize" dediğini ifade etti.

CHP 4'E DÜŞER

CHP'nin süreci takip ettiğini ifade eden Aytunç Erkin, "Kemal Bey buna rağmen bugün 'altılı masa dağılamaz' diyor" dedi. "CHP'de bir kurmay şunu söylüyor: 'Bu saatten sonra Kemal Bey aday olmazsa Cumhuriyet Halk Partisi dördüncü parti olur' dedi. Kimseye anlatamazsın çünkü" diye konuştu.