Yine kadına şiddet! Boşanma aşamasında olduğu eşini adliyenin önünde defalarca bıçakladı

Yine kadına şiddet! Boşanma aşamasında olduğu eşini adliyenin önünde defalarca bıçakladı
Sakarya Adalet Sarayı önünde bulunan bir kafede oturan E.B, boşanma aşamasındaki karısını defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı gözaltına alınırken hastaneye kaldırılan eşinin durumu ciddiyetini koruyor.

Sakarya Adalet Sarayı'nın önündeki bir iş merkezinin önünde E.B, boşanmak üzere olduğu öğrenilen karısını defalarca bıçaklayarak ağır yaraladı. Zanlı olay yerinde gözaltına alınırken acil olarak hastaneye kaldırılan eşinin durumu ciddiyetini koruyor.

Sakarya'da 15 Temmuz Camili Mahallesi’nde bulunan adliye binasının önünde meydana gelen olayda, boşanma aşamasında oldukları ve bir süredir ayrı yaşadıkları öğrenilen 31 yaşındaki E.B. ile 25 yaşındaki Ş.B., boşanma davası için adliyeye geldi.

Adliye binası karşısında bulunan bir kafede oturan eşiyle karşılaşan koca E.B., genç kadını 4-5 ayrı yerinden bıçaklayarak ciddi şekilde yaralanmasına neden oldu. Karısını bıçaklayan şahıs, adliyede görevli polis ekipleri tarafından suç aleti ile birlikte yakalanarak etkisizleştirildi.

SAĞLIK DURUMU CİDDİYETİNİ KORUYOR

Bölgeye intikal eden sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan ve durumunun ağır olduğu öğrenilen genç kadın ise Yenikent Devlet Hastanesi'ne götürüldü.

Olayda kullandığı bıçakla birlikte yakalanan ve gözaltına alınan şahsın asayiş şube müdürlüğündeki işlemleri devam ediyor. A