Arka Sokaklar hayranları kahrolacak! Şevket Çoruh sevenlerini üzecek mesajı paylaştı! Mesut Komiser diziden ayrıldı mı?

Arka Sokaklar hayranları kahrolacak! Şevket Çoruh sevenlerini üzecek mesajı paylaştı! Mesut Komiser diziden ayrıldı mı?
16 sezon boyunca Kanal D'de yayınlanan Arka Sokaklar dizisinde çok sevilen Mesut Komiser karakterine hayat veren usta oyuncu Şevket Çoruh hayranlarını üzdü. Sosyal medyadan yayınladığı mesaj ile Arka Sokaklar dizisine veda ettiğini duyurdu. İşte Şevket Çoruh'un veda mesajı...

Kanal D'nin sevilen dizisi Arka Sokaklar 17. sezonu yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Geçtiğimiz günlerde çıkan haberlerde Mesut Komiser rolüne hayat veren usta oyuncu Şevket Çoruh'un diziden ayrılacağı ortaya çıkmıştı. Bu iddialar bugüne kadar doğrulanamamıştı.

Şevket Çoruh’un yayınladığı sosyal medya mesajıyla ise diziden ayrıldığı ortaya çıktı. Usta tiyatrocu, 16 sezon boyunca ve tam 632 bölüm rol aldığı Arka Sokaklar dizisine veda mesajıyla gözleri doldurdu.

Komiser Mesut karakteriyle birlikte senelerdir Arka Sokaklar dizisiyle sevenlerinin karşısına çıkan Şevket Çoruh, artık hem tiyatro hem de sinemaya daha fazla zaman ayırmak istediğini ifade etti.

Şevket Çoruh’un yaptığı açıklama Mesut Komiser hayranlarının duygusal anlar yaşamasına neden oldu.

Şevket Çoruh hayranlarına veda mesajında şu ifadeleri kullandı:

“16 sezon 632 bölüm boyunca Arka Sokaklar’da koştum, kaçtım, kovaladım. Mesut’la son dakikaya kadar ter döktüm. Bugün bu yolun sonundayım.

Başta yapımcımız Sayın Türker İnanoğlu’na, yıllarca omuz omuza çalıştığım kamera önü ve arkasındaki ekibimize, yayında ve yapımda emeği geçmiş herkese ve ekranda binlerce saat göz göze baktığımız seyircimize teşekkürler.

'Uzaktan görenler MESUT sanıyor, bir ŞEVKET’e döndü benim hayatım…'

Şevket Çoruh”