HÜDA PAR’ın Batman’da düzenleyeceği park programına davet

HÜDA PAR’ın Batman’da düzenleyeceği park programına davet
HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı, “4. Geleneksel Park Buluşmaları” temasıyla düzenleyeceği programa tüm Batmanlıları davet etti....

HÜDA PAR Batman Merkez İlçe Başkanlığı tarafından yapılan yazılı açıklamada, bu seneki park programlarının ilkinin 4 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Hürriyet Mahallesi’ndeki Şerzan Kurt Parkında olacağı bildirildi.

Merkez İlçe Başkanlığı tarafından son dört yıldır ağustos ve eylül aylarında park programlarının organize edildiği belirtilen açıklamada, “Bu sene de parklarda ‘4. Geleneksel Park Buluşmaları’ adıyla programlar düzenleyeceğiz. Park programlarımızda daha önceki senelerde ‘Gençlik Tasavvuru’, ‘Uyuşturucuya Karşı Farkındalık Oluşturma’ ve ‘Erdemli Bir Neslin İnşası’ temalarını belirlemiş ve belirlediğimiz temalarla ilgili programlar düzenlemiştik. Bu sene belirlediğimiz tema ise ‘HÜDA PAR’ın Siyaset Anlayışı’ başlığı olacaktır. Hayırlara vesile olmasını diliyoruz.” denildi.

Bu seneki park programlarının ilkinin 4 Eylül Pazar günü saat 17.00’de Hürriyet Mahallesi’ndeki Şerzan Kurt Parkında olacağı kaydedilen açıklamada, “Açık alanda yapacağımız programda, ilahi sanatçılarının seslendireceği marş ve ezgiler, günün önemine binaen yapılacak konuşma ve ayrıca çekiliş ve kura sonucu hediyeler olacaktır. Tüm Batmanlı halkımızı düzenleyeceğimiz açık alan park programımıza davet ediyoruz.” ifadelerine yer verildi.(İLKHA)