Elayis Tavşan kimdir? Elayis Tavşan Beşiktaş için mi geliyor? Transfer oldu mu?

Elayis Tavşan kimdir? Elayis Tavşan Beşiktaş için mi geliyor? Transfer oldu mu?
Transfer döneminin devam ettiği şu günlerde Hollandalı forvet Elayis Tavşan'ın adı Beşiktaş ile anılıyor. Elayis Tavşan kimdir, kaç yaşında, nereli? Elayis tavşan hangi Beşiktaş'a mı transfer olacak?

Beşiktaş'ın bir süredir, Elayis Tavşan ile ilgilendiği ve hücum hattına genç oyuncuyu takviye edeceği iddia ediliyor. NEC Nijmegen forması giyen oyuncu için anlaşmanın tamamlandığı bile söyleniyor. Peki Elayis Tavşan kim, Türk pasaportu var mı?

ELAYİS TAVŞAN KİMDİR?

Elayis Tavşan, 30 Nisan 2001, Hollanda doğumlu. 1,83 boyundaki oyuncu, sağ kanat mevkinde oynuyor. Futbola Victoria 04 altyapısında başladı ve ardından Sparta Rotterdam altyapısının yolunu tuttu. 2019'da kiralık olarak Telstar'da forma giydi ve 2020 yaz transfer döneminde 200 bin euro karşılığında NEC Nijmegen'e transfer oldu.

ELAYİS TAVŞAN'IN FUTBOL KARİYERİ

Futbola 2008 yılında Sparta Rotterdam alt yapısında başladı. Profesyonel futbol kariyerine 2018 yılında Jong Sparta'da başladı. 19 Ağustos 2019'da sezonluk bir kiralama ile Telstar'a katıldı. 15 Haziran 2020'de NEC ile üç yıllık bir sözleşme imzaladı.