Bu akşam FOX TV'de! Kusursuz Kiracı konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?

Bu akşam FOX TV'de! Kusursuz Kiracı konusu nedir, oyuncuları arasında kimler var?
Kusursuz Kiracı dizisi oyuncuları ve konusu merak ediliyor. Fox TV’de 20:00'de yayın hayatına başlayacak olan Kusursuz Kiracı bu akşam ilk bölümü ile izleyici karşısına çıkacak. Dizi, gizemli olayların yaşandığı Yuva Apartmanı’nda yaşananları, apartmana yeni taşınan Mona’nın başarına gelenleri anlatacak. Peki, Kusursuz Kiracı dizisi oyuncuları kimdir, konusu nedir? İşte diziye dair merak edilenler

Kusursuz Kiracı oyuncuları ve konusu ile araştırılan yapımlardan biri oldu. Her hafta Salı akşamları yayınlanacak olan Kusursuz Kiracı Oyuncuları arasında yer alan Dilan Çiçek Deniz Mona karakterine, Serkay Tütüncü Yakup karakterine, Melisa Döngel Leyla’ya, Bennu Yıldırımlar Madam Vula’ya hayat verecek. Dizinin yönetmen koltuğunda Yusuf Pirhasan oturuyor.

KUSURSUZ KİRACI DİZİSİ OYUNCULARI

Kusursuz Kiracı dizisi oyuncuları arasında Dilan Çiçek Deniz, Serkay Tütüncü, Melisa Döngel, Özlem Tokaslan, Ruhi Sarı, Beyti Engin, Deniz Cengiz, Umut Kurt, Nilsu Yılmaz, Rami Narin, Ümmü Putgül, Alptekin Serdengeçti, Şirin Öten, Hasan Şahintürk, Rüçhan Çalışkur ve Bennu Yıldırımlar yer alıyor.

ROLLERİ

Dilan Çiçek Deniz – Mona

Serkay Tütüncü – Yakup

Melisa Döngel- Leyla

Özlem Tokaslan – Hamiyet

Sami - Ruhi Sarı

Beyti Engin - Cüneyt Göktürk

Bennu Yıldırımlar – Madam Vula

Deniz Cengiz -Suzi

Ümmü Putgül -Sabahat Göktürk

Umut Kurt -Nihat Dinç