Barcelonalı yıldız Aubameyang'ın evinde korku dolu anlar! Bağlayıp darp ettiler

Barcelonalı yıldız Aubameyang'ın evinde korku dolu anlar! Bağlayıp darp ettiler
İspanya'nın Barcelona takımında oynayan yıldız futbolcu Pierre Emerick Aubameyang'ın evine giren hırsızlar Aubameyang'ı ve eşini bağlayıp darp ettiler.

İspanya'nın Barcelona kulübünde top koşturan Pierre Emerick Aubameyang'ın evinde silahlı soygun yaşandı.

Katalan medyasında çıkan haberde, 33 yaşındaki Aubameyang'ın evinin silahlı 4 kişi tarafından soyulduğu belirtildi. Futbolcu ve ailesinin evde olduğu esnada, gece yarısı saat 01.00 civarında yaşanan olayda, yüz maskeleriyle bahçeden eve giren hırsızların silahla oyuncuyu ve eşini tehdit ettiği, bazı mücevherlerin olduğu kasayı zorla açtırıp, içerisindekileri almalarının ardından kaçtığı öğrenildi.

AUBAMEYANG'IN ÇENESİNE SOPAYLA VURDULAR

RAC 1 radyosu, polis kaynaklarından aldığı bilgilerde, demir bir sopayla çenesine vurulan Aubameyang ve eşinin ellerinin bağlandığı ve yaklaşık 1 saat yerde yattıklarını belirtildi. Hafif yara alan futbolcu ve eşinin durumlarının iyi olduğu, kaçan soyguncuların arandığı kaydedildi.

El Periodico gazetesi de, yaklaşık iki ay önce aynı eve gene hırsızların girdiğini fakat Aubameyang ve ailesinin o esnada evde olmadıklarını belirtti. İspanya'da futbolcuların evine hırsız girme olayları geçmişte de olmuş, Barcelona'da oyunculardan Jordi Alba ve Kevin Boateng'in de evleri soyulmuştu.