İsmail Küçükkaya herkesi şaşırtmıştı! İsmail Küçükkaya Fox TV'den neden ayrıldı? Fox TV'de yayınlanan Çalar Saati kim sunacak?

İsmail Küçükkaya herkesi şaşırtmıştı! İsmail Küçükkaya Fox TV'den neden ayrıldı? Fox TV'de yayınlanan Çalar Saati kim sunacak?
FOX TV Çalar Saat programında senelerdir izleyici karşısına çıkan İsmail Küçükkaya Halk TV'ye transfer oldu. Bu haberin ortaya çıkmasının ardından İsmail Küçükkaya'nın Fox TV'den neden ayrıldığı ve onun ardından çok izlenen Çalar Saat programını kimin sunacağı merak edilmeye başlandı. Peki İsmail Küçükkaya Fox TV'den neden ayrıldı? Fox TV'de yayınlanan Çalar Saati kim sunacak?

Yıllardır Fox TV'de Çalar Saat programını sunan İsmail Küçükkaya ile ilgili yaşanan yeni gelişme vatandaşları şoke etti. 2013 yılından beri Fox TV'de Çalar saat programını başarıyla sunan ve çok sevilen İsmail Küçükkaya sürpriz bir karar ile kanal değiştirdi. Artık Halk Tv'de program yapacak olan İsmail Küçükkaya'nın ardından Fox Tv'deki Çalar Saat programını kimin sınacağı merak konusu oldu. Peki İsmail Küçükkaya Fox TV'den neden ayrıldı? Fox TV'de yayınlanan Çalar Saati kim sunacak? İşte son detaylar...

İSMAİL KÜÇÜKKAYA AYRILDI

İsmail Küçükkaya 10 yıldır Fox TV'de sevenlerinin karşısına çıkarak sabah haberlerini sunuyordu. İsmail Küçükkaya ile ilgili paylaşımda bulunan İsmail Saymaz açıklamasında şu ifadelere verdi.

"İsmail Küçükkaya artık Halk TV'de. Sevgili İsmail, 12 Eylül sabaı Halk TV izleyicisiyle buluşacak "

Bunun üzerine İsmail Küçükkaya'nın sevenleri deneyimli gazetecinin neden Fox TV'den ayrıldığını merak etti. Fakat bu konuya dair herhangi bir resmi açıklama yapılmadı.

ÇALAR SAAT PROGRAMINI KİM SUNACAK?

İsmail Küçükkaya'nın kanaldan ayrılmasının ardından Çalar Saat'in kemikleşmiş izleyicileri bundan böyle programı kimin sunacağını merak etmeye başladı. Fox TV henüz resmi olarak açıklama yapmadı fakat yaz sezonunda programı başarıyla sunan Ezgi Gözeger Özmemiş'in programı kış sezonunda sunmaya devam edebileceği düşünülüyor. Özmemiş'in haricinde İlker Karagöz'ünde bu görevi üstlenebileceği konuşulan konular arasında yer alıyor. Fox TV konuya ilişkin resmi açıklama yaptığında sizlere sunacağız...