Dünya alem Mansur Yavaş'ın arkasında! Star Wars'un yıldızı Mark Hamill'den ilginç çıkış

Dünya alem Mansur Yavaş'ın arkasında! Star Wars'un yıldızı Mark Hamill'den ilginç çıkış
Star Wars filminin en ünlü isimlerinden biri olan aktör Mark Hamill, ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı desteklediğini açıkladı. Hamill, takipçisinin ricası üzerine "Mansur Yavaş kazansın" dedi.

Haziran 2023'te yapılacağı ifade edilen Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde muhalefetin kimi aday göstereceği siyasetin en sıcak konusu olmaya devam ediyor. Muhalefetin ortak aday açıklamalarıyla birlikte aday adayları arasında Kemal Kılıçdaroğlu, Mansur Yavaş ve Ekrem İmamoğlu isimlerinin sıkça duyulması halkın merakını daha da körüklüyor.

Muhalefetin aday adayları arasında en çok karşılık bulan isim  Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş hakkında ise sosyal medyadan herkesi şaşırtan bir durum yaşandı.

STAR WARS OYUNCUSUNDAN İLGİNÇ MESAJ

Dünyaca ünlü Star Wars filminde Luke Skywalker karakterine can veren oyuncu Mark Hamill, Mansur Yavaş'a destek verdiğini sosyal medya platformu Twitter üzerinden açıkladı.

Hamil, Twitter'da bir takipçisinin "Mansur Yavaş'ın kazanacağı yönünde bir paylaşım yapar mısın" talebi üzerine, "Mansur Yavaş kazansın" paylaşımında bulundu.