Fatih Tezcan cezaevine giriyorum dedi, öyle bir paylaşım yaptı ki takipçileri şaşırdı

Fatih Tezcan cezaevine giriyorum dedi, öyle bir paylaşım yaptı ki takipçileri şaşırdı
Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmesi sonucunda hapis cezası alan Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından cezaevine girdiğini takipçileriyle paylaştı ve IBAN numarası paylaşarak kendisine destek olunmasını talep etti.

Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Mustafa Kemal Atatürk’e hakaret etmesi sonucunda hapis cezası alan Fatih Tezcan, sosyal medya hesabından cezaevine girdiğini takipçileriyle paylaştı  ve IBAN numarası paylaşarak kendisine destek olunmasını talep etti.

Atatürk’e hakaret nedeniyle 2 yıl 2 ay hapis cezası alan Tezcan, “sabıkalı geçmişi, tekrar suç işlemeyeceği yönünde kanaat oluşmaması, suça yatkın kişiliği” gibi nedenlerle cezası ertelememişti. Bunun ardından Tezcan'ın yeniden hakaret nedeniyle cezaevine gireceği ortaya çıktı. Fatih Tezcan Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret sonucunda hapis cezasına çarptırıldı.

Tezcan, sosyal medya hesabından yaptığı son paylaşımda yardım için para isterken, IBAN numarasının yer aldığı internet sitesini de paylaştı.

Tezcan, sosyal medya platformu Twitter üzerinden şu ifadeleri kullandı:

"Ben cezaevine giriyorum ama Fatihler milli gençlik akademisinin sabit giderleri gerek personel gerek kiralar gerek faturalar olarak çok yüksek lütfen ben içerdeyken desteklerinizi eksik etmeyin. Allaha emanet olun ve dua edin. Gerekli bilgiler burada var."