Cübbeli Ahmet: Gayrimüslim kadın, erkek hükmündedir

Cübbeli Ahmet: Gayrimüslim kadın, erkek hükmündedir
Cübbeli Ahmet Hoca olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, kadınlarla ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı. Cübbeli Ahmet Hoca "İslamın dışındaki bir dinden kadın aynı yabancı erkek hükmündedir" dedi.

Gerçek Gündem'in haberine göre; Ahmet Mahmut Ünlü, Müslüman kadınların, Müslüman olmayan kadınların yanlarında göbeği ile diz kapağı arasını örtmesi gerektiğini söyledi.

Ahmet Mahmut Ünlü, konuyla alakalı şunları belirtti:

"Kadın masaja gidiyor. Spa mı diyorlar? Spa mpa... İslami otele gidiyor, orada masaj yaptırıyor. Masaj yapan kadın tamam. Göbeği ile diz kapağı arası kadının da kadına haramdır. O bölgeye kadar açtırmayacak, ellettirmeyecek.

Bu noktaya gelene kadar kadın ne? Endonezyalı. Dini ne? Budist. Budist kadının veyahut da Yahudi kadının veya Hıristiyan bir kadının masör bilmem ne gibi... Keyfi işleri konuşuyoruz. Bir zaruret meselesidir, doktor bakabilir. Doktor, avret yerine de bakar. Müslüman kadın Müslüman kadına, ancak İslamın dışındaki bir dinden kadın aynı yabancı erkek hükmündedir. Kafire kadınların yanında da erkek varmış gibi oturacak."