Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan şok sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapıyormuş...

Berat Albayrak'ın babası Sadık Albayrak'tan şok sözler! Cumhurbaşkanı Erdoğan için yapıyormuş...
Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden eski Bakan Berat Albayrak'ın babası gazeteci Sadık Albayrak, dünürü Cumhurbaşkanı Erdoğan ile buluşmadan önce yaptıklarını itiraf etti. Albayrak, "Sayın Cumhurbaşkanımıza, 'Tamam... Bıraktım' diyorum... Ama yanından ayrılınca içmeye devam ediyorum... Görüşmemiz gerekince, gitmeden önce iki gün sigara içmiyorum... Üzerimden sigara kokusu çıksın, rahatsız etmeyeyim diye" dedi.

Hazine ve Maliye Bakanlığı'ndan istifa eden eski Bakan Berat Albayrak'ın babası gazeteci Sadık Albayrak, dünürü Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'la görüşmeye gitmeden önce hal ve hareketlerini değiştirdiğini ifade etti. Albayrak, Cumhurbaşkanı Erdoğan ile görüşmeden iki gün önce sigara içmeyi bıraktığını söyledi. 

Sadık Albayrak, Sabah gazetesi yazarı Yavuz Donat'a çeşitli açıklamalarda bulundu. Sadık Albayrak, "Sayın Cumhurbaşkanımıza, 'Tamam... Bıraktım' diyorum... Ama yanından ayrılınca içmeye devam ediyorum... Görüşmemiz gerekince, gitmeden önce iki gün sigara içmiyorum... Üzerimden sigara kokusu çıksın, rahatsız etmeyeyim diye." ifadelerini kullanarak Erdoğan'a ilişkin konuştu.