Müslüm, Bergen derken sıra ona geldi! Serdar Ortaç film haberini patlattı

Müslüm, Bergen derken sıra ona geldi! Serdar Ortaç film haberini patlattı
Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir stüdyoya girerken gazetecilere yakalandı. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor" ifadelerini kullandı.

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, geçtiğimiz günlerde Etiler'de bir stüdyoya girerken gazetecilere yakalandı. Burada muhabirlerin sorularını yanıtlayan Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi, bayıldım. Hayatım film oluyor" ifadelerini kullandı.

Müslüm, Bergen, Dilberay gibi bir çok sanatçının hayatını beyaz perdeye aktaran biyografi filmlerine yönelik konuşan Serdar Ortaç, "Önüme bir senaryo geldi. Bayıldım ama filmde ben oynamayacağım" diyerek kendi hayatının da film olacağını sevenlerine duyurdu. 

Serdar Ortaç, muhabirlerin "Sizi kimin oynamasını istersiniz?" sorusuna ise, "Japon'a benzeyen biri oynasın. Hiçbir dizi ve filmi izlemiyorum ki kimseyi tanıyayım" dedi.

Ortaç, 'İlaç' adında yeni bir şarkı yaptım. O yüzden stüdyoya geldim. 25 Ağustos'ta klibini çekeceğiz. 'Canıma Minnet' tarzında bir şarkı" diyerek yeni şarkısının duyurusunu da yapmış oldu.