Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak iddiası! Tarih belli oldu

Bahçeli erken seçim çağrısı yapacak iddiası! Tarih belli oldu
Gazeteci Barış Yarkadaş, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin 4 Eylül'de Sivas'ta erken seçim çağrısı yapacağını iddia etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile alakalı bomba gibi bir iddia ortaya atıldı. Gazeteci Barış Yarkadaş, çıktığı bir televizyon programında MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin Sivas'ta 4 Eylül tarihinde gerçekleştireceği mitingde erken seçim çağrısında bulunacağını iddia etti.

TV100’de bir canlı yayına çıkan gazeteci Barış Yarkadaş, bu haberi almasının ardından birçok AK Parti'liyi aradığını ve kulaklarına böyle bir şeyin gelip gelmediğini sorduğunu söyledi. AK Parti idarecileri ise Devlet Bahçeli'nin böyle bir karar alması durumunda Tayyip Erdoğan ile beraber alacağını söylediğini ve ayrıca “Tayyip Bey’in de gezilerini artırması bizde de böyle bir hava uyandırıyor’ dediklerini öne sürdü.

"ERDOĞAN İLE BAHÇELİ ARASINDA ANLAŞMA VAR"

Ayrıca Barış Yarkadaş açıklamasının ilerleyen kısmında Ankara kulislerinde Devlet Bahçeli ve Recep Tayyip Erdoğan arasında bir anlaşma olduğunu söyleyerek, erken seçim çağrısı gerçekleceğini iddia etti. Barış Yarkadaş erken seçimin hedefinin ise ekonomiyi rahatlatmak olduğunu söyledi.