O Kız dizisi başlamadan büyük ses getirdi! Kadroya Cengiz Orhonlu da katıldı!

O Kız dizisi başlamadan büyük ses getirdi! Kadroya Cengiz Orhonlu da katıldı!
Kanal D’nin, yeni sezonda izleyicisi ile buluşmaya hazırlanan, hikayesi ile olduğu kadar oyuncu kadrosu ile de adından söz ettirecek olan O Kız dizisinin kadrosuna genç oyuncu Cengiz Orhonlu da katıldı.

Önemli ses sanatçılarından Kamuran Akkor’un torunu olarak bilinen Cengiz Orhonlu, 1994 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. 28 yaşındaki oyuncu, tiyatroda farklı oyunlarla sahneye çıktı. Birçok tiyatro oyununda yer alan ve uzun süredir de sahnelerde izleyici karşısına çıkan Cengiz Orhonlu, bu sefer dizi tercihinde bulundu. Erkan Petekkaya ve Sezin Akbaşoğulları’nın başrolünde yer aldığı O Kız dizisinin oyuncu kadrosu bir hayli geniş. Sosyal medya fenomeni olan Ozan karakterini canlandıracak olan Cengiz Orhonlu da bu kadronun dikkat çeken isimlerinden birisi oldu.

CENGİZ ORHONLU KATILDI

Peki Ozan nasıl bir karakter? 20’li yaşlarını henüz bitirmekte olan yakışıklı, şeytan tüylü olan birisi Ozan. Popüler bir sosyal medya fenomenini canlandırmaya hazırlanan yetenekli oyuncu Cengiz Orhonlu, dizinin sürpriz isimlerinden birisi olacak gibi gözüküyor. Yapımını Content House, yönetmenliğini Özlem Günhan’ın üstlendiği dizinin senaryosunu ise Sırma Yanık kaleme alıyor.

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler ve canlandıracakları karakterler şöyle: Erkan Petekkaya(Kadir),Sezin Akbaşoğulları (Sitare),Cengiz Orhonlu(Ozan), Dilin Döğer (Zeynep), Macit Koper (İsmail), Asiye Dinçsoy (Türkan), Orhan Kılıç (Fevzi), Ayten Uncuoğlu (Fatma), Münire Apaydın (Nimet), Ilgın Çakır (Mine), Melih Selçuk (Salih), Ece Efe(İpek), Göktuğ Yıldırım (Mustafa), Cem Kurtoğlu (Arkın), Deniz Bakacak (Seda), Mustafa Konak (Yusuf), Nehir Gökdemir (Esma), Zeynep Sönmez (Seher).

FRAGMANI ÇOK BEĞENİLMİŞTİ

Kanal D ekranında yeni sezonun sürpriz çıkış yapması beklenen projelerinden olan O Kız dizisi için hazırlıklar devam ediyor. Dizinin yayınlanan ilk fragmanı etkiliydi ve ekip sette yoğun şekilde çalışıyor. Dizinin Eylül ayının başlarında Kanal D ekranında izleyicilerle buluşması bekleniyor.