Ölümden dönen Belçim Bilgin'in durumu nasıl? Yürüyebiliyor mu?

Ölümden dönen Belçim Bilgin'in durumu nasıl? Yürüyebiliyor mu?
Güzel oyuncu Belçim Bilgin, 4 ay önce geçirdiği trafik kazasında ölümden döndü. Bel bölgesinde oluşan hasar dolayı zor günler geçiren Bilgin'den sevindiren haber geldi.

Ünlü Oyuncu Belçim Bilgin, bir süre önce geçirdiği kaza nedeniyle zor günler yaşadı. Oyuncunun hayranları sağlık durumunu merak ederken, uzun süren tedavi süreci ile yavaş yavaş iyileşmeye başladığı öğrenildi. Oyuncu, geçtiğimiz aylarda Kapadokya’dan İstanbul’a dönerken bir trafik kazası geçirmişti. Kaza sırasında bel bölgesinden darbe alması sonrası yaralanan Belçim Bilgin, uzun süredir korse ile yaşamını sürdürmekteydi.

İYİLEŞMEYE BAŞLADI

Zorlu günler geçiren Belçim Bilgin, talihsiz kazanın ardından çeşitli tedavilerle iyileştirilmeye çalışılıyor. Kazadan sonra sakatlanan oyuncu, bir süredir evinde dinleniyor ve fizyoterapi seansları alıyor. Ekranlara en son Hekimoğlu dizisi ilen gelen Belçim Bilgin’in geçirdiği kaza sonrasında ne durumda olduğu hayranları, sevenleri, izleyenler tarafından merak ediliyordu. Belçim Bilgin, kendisini soranlara sosyal medya hesabından bir açıklama yaparak son durumu ile ilgili bilgileri verdi. Bilgin, zaman zaman bu açıklamaları yapıyordu. İyileşme sürecinde olan oyuncu, 4 aydır yaşadığı sıkıntılar sonrası giderek daha olumlu sonuçlar almaya başlamış.

Fizik tedavisi devam eden oyuncu son yaptığı paylaşımda “İyileşme sürecim 4. ayında, hareketsiz geçen bu sürede her türlü sağlığımı dengede tutmaya çalışıyorum” açıklamasını yaptı ve fizyoterapisti ile yaptığı seanslardan bir videoyu takipçileriyle paylaştı. “Seansları ihtiyacı olanlar ile paylaşıyorum! Lütfen acı hissederseniz kendinizi zorlamayın ama hareketsiz de kalmayın sakin ve yavaştan bize katılabilirsiniz!!!” diyerek benzer sıkıntılar yaşayan takipçilerine de video ile öğrendiklerini aktardı.

"KAZA GEÇİRDİM"

Bu arada oyuncu, yaşadığı kaza sonrasında herkesi duygulandıran şu sözleri paylaşmıştı: “Yine değişme zamanı, ağırlıkların tümüne, faydasız her türlü olma haline bir cesaret veda etme, dengeyi bulma, yeniden doğma zamanı! Dolunayın aydınlattığı geçen Paskalya gecesi 17 Nisan’da, Kapadokya’da bir mağaradan belki de en eski olma halime zamanda göz kırpmış dönüyordum İstanbul’a, kaza geçirdim! Daha önce yaşadığım yerden çıktı üstelik! Uzaktan izliyorum bir süredir hayatı, çılgın akışı! Şansa oldukça ihtiyacımız var orası kesin.”