MOTORCULARDAN ODUNPAZARI BELEDİYESİ HAYVAN SAĞLIĞI MERKEZİ’NE MAMA BAĞIŞI

MOTORCULARDAN ODUNPAZARI BELEDİYESİ HAYVAN SAĞLIĞI MERKEZİ’NE MAMA BAĞIŞI
Uluslararası Hells Angels Mc Old City Motosiklet Kulübü üyeleri, sokakta yaşayan hayvanlar için “Sen de Katıl, Sen de Destek Ol” kampanyası düzenledi. Motosiklet Kulübü, kampanyadan elde ettikleri ürünleri Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi’ne bağışladı....

Uluslararası Hells Angels Mc Old City Motosiklet Kulübü üyeleri, sokakta yaşayan hayvanlar için “Sen de Katıl, Sen de Destek Ol” kampanyası düzenledi. Motosiklet Kulübü, kampanyadan elde ettikleri ürünleri Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi’ne bağışladı.

Hayvan Sağlığı Merkezi’ni ziyaret eden motorcular, merkezde bulunan hayvanlar ile yakından ilgilenirken “Sen de Katıl, Sen de Destek Ol” kampanyasından elde ettikleri mamaları merkeze bağışladı. 

“SATIN ALMA SAHİPLEN” 

Odunpazarı Belediyesi Hayvan Sağlığı Merkezi’ne verdikleri destekten dolayı Hells Angels Mc Old City üyelerine teşekkür eden Odunpazarı Belediyesi yetkilileri, kulüp üyelerine teşekkür plaketi takdim etti. Odunpazarı Belediyesi yetkilileri ve kulüp üyeleri, hayvanseverlere ‘Satın alma sahiplen’ çağrısında bulunurken “Hayvanların çıkarsız sevgisini hissedebilmek insan olmanın en temel erdemidir” diye konuştu.