NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

NİLÜFER BELEDİYESİ’NİN YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Asfalt, yama ve yol açma çalışmalarına hız veren Nilüfer Belediyesi ekipleri, 14 kilometre yolu asfaltlarken birçok noktada ise yeni yol açtı....

Asfalt, yama ve yol açma çalışmalarına hız veren Nilüfer Belediyesi ekipleri, 14 kilometre yolu asfaltlarken birçok noktada ise yeni yol açtı.

İlçenin yeni yapılanan mahallelerinde ve kırsal bölgelerinde yeni bağlantı yolları açma çalışmaları yapan Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, eski yerleşimlerde de asfalt ve ihtiyaca göre asfalt yama-yol onarım çalışmaları yapıyor. Bu yıl 14 kilometre yol asfaltlayan ekipler, merkez mahallelerin yanı sıra kırsal bölgelerde de sathi kaplama çalışması yürütüyor. Ekipler, Fadıllı mahallesinde çalışmalarına devam ederken toplam sathi kaplamada eylül ayında 13 kilometre hedefine ulaşılması hedefleniyor. Ekipler; Ataevler, 23 Nisan, Üçevler mahalleleri olmak üzere birçok bölgede de asfalt-yama çalışması yaparak mevcut ulaşım hatlarında iyileştirme yaptı. 

İnşaat yoğunluğu yüksek olan ve altyapı çalışmaları tamamlanan Balkan, Gümüştepe, 30 Ağustos Zafer ve Dumlupınar mahallelerinde yaklaşık 10 kilometre yeni yol açan ekipler, bu bölgelerde asfaltlama çalışmalarına da başlayacak. Çalışmalarını Balkan mahallesindeki Naim Süleymanoğlu Caddesi’nde sürdüren ekipler, hava şartlarına bağlı olarak yeni bağlantı yolları açmaya ve bozulan yolları onarmaya devam edecek.