Gerilime doyacaksınız! Öteki Taraf filminin oyuncuları kim? Öteki Taraf filminin konusu ne? Bu akşam hangi kanalda çıkacak?

Gerilime doyacaksınız! Öteki Taraf filminin oyuncuları kim? Öteki Taraf filminin konusu ne? Bu akşam hangi kanalda çıkacak?
Öteki Taraf filmi bugün ATV’de izleyiciyle buluşacak. Gerilime doyacağınız bir yapım olan film, aksiyon, korku bir arada olacak. La cara oculta (The Hidden Face)'den uyarlanan Öteki Taraf filminin konusu ne? Öteki Taraf filminin oyuncuları kim?

Öteki Taraf filmi konusu ve oyuncuları film severler tarafından merak ediliyor. Daha önceden izleyenler veya tekrardan izlemek isteyenler ATV ekranlarında filmi takip edebilecek. Peki Öteki Taraf filminin konusu ne? Öteki Taraf filminin oyuncuları kim?

ÖTEKİ TARAF OYUNCULARI

Öteki Taraf oyuncuları arasında Özcan Deniz, Ayten Uncuoğlu, Meryem Uzerli, Aslı Enver, Osman Wöber, Burçin Birben ve Sena Çakır bulunuyor.

ÖTEKİ TARAF FİLMİ KONUSU

Çetin başarılı bir iş adamıdır. Yeni sevgilisi Ece ile mutlu bir hayat yaşamaktadır. Derken Çetin'in eski sevgilisi Sara yanına gelir. Sara çok hırslı ve sahip olduklarını başkasına kaptırmayacak kadar gözü kara bir kadındır. Çetin ve Sara'nın bir iş fırsatı ile yeniden bir araya gelmesi ile olaylar gelişir. Bir süre sonra Ece bir veda videosu bırakarak ortadan kaybolur. Çetin Ece'yi aramaya başlar ve bu sırada Sara ile Çetin arasında başlayan yakınlaşmayla ikilinin birlikteliği başlar. Bir süre sonra Çetin her yerde Ece'nin bıraktığı izleri bulmaya başlar. Sara ise evin her yerinde duvarların ötesinde garip sesler duymaya başlar ve bu korkusunu Çetin'le paylaşır.