KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI SELVİTOPU, DEVRİM MAHALLESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ

KARABAĞLAR BELEDİYE BAŞKANI SELVİTOPU, DEVRİM MAHALLESİ'NDEKİ ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ
Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Devrim Mahallesi'ndeki asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Devrim Mahalle Muhtarı Neşe Kahraman'ın yanı sıra Selvili Mahalle Muhtarı Yücel Yıldız'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Selvitopu, Eskiizmir Pazaryeri'ndeki esnaf ve vatan...

Karabağlar Belediye Başkanı Muhittin Selvitopu, Devrim Mahallesi'ndeki asfalt, yol ve kaldırım çalışmalarını yerinde denetledi. Devrim Mahalle Muhtarı Neşe Kahraman'ın yanı sıra Selvili Mahalle Muhtarı Yücel Yıldız'ın da yer aldığı ziyarette Başkan Selvitopu, Eskiizmir Pazaryeri'ndeki esnaf ve vatandaşlarla da sohbet etti.

Yakıcı güneş altında ter döken Fen İşleri Müdürlüğü asfalt ekiplerine kolaylıklar dileyen Başkan Selvitopu, çalışmaların aralıksız sürdüğünü hatırlattı. Muhtarların görüşleri alınarak oluşturulan program doğrultusunda, öncelikli sokaklara girmeye devam edeceklerini belirten Başkan Selvitopu, “Ekiplerimiz canla başla çalışıyor. Bu yazın kalan günlerinde ve gelecek asfaltlama sezonunda tüm gücümüzle sokakta olmaya devam edeceğiz” dedi.

ESNAF VE VATANDAŞLARLA SOHBET ETTİ

Başkan Selvitopu daha sonra mahallede kurulan Eskiizmir Pazarı'nı ziyaret ederek esnafla ve alışverişe gelen vatandaşlarla sohbet etti. Pazarcı esnafına hayırlı işler dileyen Başkan Selvitopu, talepleri, önerileri dinledi.

Başkan Selvitopu, Devrim Mahallesi ziyaretinin ardından Ali Fuat Cebesoy Mahallesi'ne giderek, 9197/2 Sokak'ta yapılan parke taşlı yol ve merdivenli kaldırım çalışmasını inceledi.