TV'de ilk kez! Meteor Kıyameti filmi hangi kanalda, saat kaçta? Meteor Kıyameti konusu ve oyuncuları!

TV'de ilk kez! Meteor Kıyameti filmi hangi kanalda, saat kaçta? Meteor Kıyameti konusu ve oyuncuları!
Meteor Kıyameti filmi bu akşam ilk kez televizyon ekranlarında izleyici ile buluşacak ve aksiyon sahneleri ile izleyicilere unutulmaz anlar yaşatacak. Peki bu akşam hangi kanalda çıkacak, Konusu ve oyuncuları merak ediliyor.

2010 yılında vizyona çıkan Meteor Kıyameti filminde, aksiyon heyecan ve korku bir arada. Bu akşam Kanal D ekranlarında gece saat 23:45'te başlayacak olan filmin konusu ve oyuncuları merak ediliyor. Bilim Kurgu filmleri, aksiyon filmleri ve macera filmleri kategorisinde yer alan Meteor Kıyameti filminin yönetmen koltuğunda ise Micho Rutare oturmaktadır. Filmin başrol oyuncuları ise şu şekilde sıralanıyor;  Joe Lando, Claudia Christian ve Cooper Harris.

FİLMİN KONUSU NE?

Dünya atmosferinde bir meteor patlaması olmuştur. Bu patlama sonrasında oluşan meteor taşları, Los Angeles şehrini 3 günde yok edecektir. her geçen dakika biraz daha yaklaşan bu taşlara meydan okuyan bir baba, kaybolan eşi ve kızını bulmadan şehirden gitmek istemektedir. Eşini ve kızını bulacak mı? Meteor Kıyameti filmini sitemizden Türkçe dublaj olarak izleyebilirsiniz. İyi seyirler dileriz…