Umut Kervanı kırtasiye yardımı kampanyası başlattı

Umut Kervanı kırtasiye yardımı kampanyası başlattı
Umut Kervanı eylül ayında başlayacak olan 2022-2023 eğitim-öğretim yılında öğrencilerin kırtasiye ihtiyaçlarını karşılamak adına "Yarınlara Umutla" sloganı ile bir kampanya başlattı....

Eğitimden gıdaya, nakdi yardımdan sağlık yardımına kadar yurt içi ve yurt dışında onlarca ülkede birçok alanda ihtiyaç sahiplerine yardım ulaştıran Umut Kervanı, 2022-2023 eğitim öğretim sezonunda ihtiyaç sahiplerinin kırtasiye ihtiyacını karşılamak adına başlattığı yardım kampanyası ile hayırseverlere çağrıda bulundu.

Başlattıkları kampanyaya ilişkin İLKHA muhabirine konuşan Umut Kervanı İnsani Yardım Vakfı Genel Başkanı Cengiz Kurtaran, "Her sene 'eğitime destek paketi' adı altında düzenli olarak öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapıyoruz. İnşallah 2022-2023 eğitim öğretim yılında özellikle son günlerde ekonomik sıkıntıların daha da çoğaldığı, konut başta olmak üzere birçok sektörde zamların yapıldığı dönemde toplumdaki insanlar gerçekten çok sıkıntı çekiyorlar. Bu manada onların kırtasiye yükünü, eğitim yükünü hafifletmek adına Umut Kervanı olarak hayırseverlerimize 'Yarınlara Umutla' sloganıyla bir çağrıda bulunduk. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilerimize kırtasiye yardımı yapacağız. Bu konuda çalışmalarımız tüm Türkiye'yi kapsamakla beraber özellikle Yemen, Filistin, Afganistan ve bazı Afrika ülkelerindeki kardeşlerimize de aynı şekilde inşallah kırtasiye yardımı yapacağız. Buradan tüm hayırseverlerimize çağrıda bulunuyoruz. Öğrencilerimize yardımda bulunup desteklerini sunsunlar. Biz de onların adına yarınlarını umutla bina etmeleri, okullarına eksiksiz malzeme ile gitmeleri, eğitim görmeleri için çabalıyoruz. Eylül ayında okulun başladığı ilk haftada öğrencilerimize yardımlarımızı ulaştırmış olacağız." dedi. (İLKHA)