Murat Yıldırım Aziz dizisinden ayrıldı mı? Yeni sezonda yer almayacak mı?

Murat Yıldırım Aziz dizisinden ayrıldı mı? Yeni sezonda yer almayacak mı?
Yakışıklı oyuncu Murat Yıldırım geçen sezon Aziz dizisiyle ekrana gelmişti. Aziz dizisi hiçbir zaman reytinglerde büyük bir çıkış yapmadı ancak izleyici kitlesiyle yoluna başarıyla devam etti. Murat Yıldırım hakkında söylenen diziden ayrılacağı iddiası ise ortalığı karıştırdı. Murat Yıldırım gerçekten ayrıldı mı? O iddiayı kendisi cevap verdi.

Başrollerinde yer alan Murat Yıldırım ve Simay Barlas’ın çok iyi bir çift olarak izleyicinin karşısına çıktığı Aziz dizisi çok da parlak olmayan reytinglerine rağmen ikinci sezonda da devam edecek. Dizi ekibinin çok yakında ikinci sezon için sete çıkması bekleniyor. Bu arada Aziz dizisiyle ilgili çok tatsız bir iddia ortaya atıldı. Bu iddiaya göre Murat Yıldırım ikinci sezonda Aziz’de yer almayacaktı. Bu iddia ortaya atıldıktan kısa süre sonra Aziz ve Murat Yıldırım hayranları arasında büyük bir üzüntüye yol açtı.

MURAT YILDIRIM DİZİDE YER ALMAYACAĞI KONUŞULUYORDU

Ancak güzel açıklama Murat Yıldırım’dan geldi. Yıldırım sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada şöyle yazdı: “Herkese merhaba, bazı haberler gördüm, diziye dönmeyeceğime dair. Bunlar doğru değil. Sevgili Eylem Canpolat kalemini çok beğendiğim ve sevdiğim bir arkadaşım.

"İDDİALAR DOĞRU DEĞİL"


Halasını kaybettiği için ve hali hazırda başka bir senaryo da yazdığı için bize yardımcı olamayacağını söyledi hepsi bu. Ben de tahmini 22 Ağustos gibi işimin başındayım, size “Aziz” dizisinin yepyeni ve güçlü bir hikaye ile döneceğinin sözünü verebilirim, sevgiler.” Murat Yıldırım bu açıklamasıyla hayranlarının da büyük övgüsünü aldı. Yıldırım’ın bu açıklamayı yaparak profesyonelce davrandığını söyleyen hayranları, başarılı oyuncuyu yeniden ekranda izlemek için sabırsızlandıklarını söylediler. Show TV’nin O3 Medya imzalı dizisi Aziz’in senaristinin değişeceği haberi kısa süre önce gündeme düşmüştü. Dizinin yeni sezonda yönetmenliğini Nezaket Coşkun’un yapacağı, senaryosunu da Eylem Canpolat’ın yazacağı gündeme gelmişti. Murat Yıldırm’ın da senaryonun yeni halini beğenmediği iddia edilmişti.