3 aylık hamile olan güzel oyuncu Yağmur Ün evlendi!

3 aylık hamile olan güzel oyuncu Yağmur Ün  evlendi!
Hamile olduğu için Cemal Hünal, ‘Zevcat' filmi kadrosundan çıkarılan Yağmur Ün ve Doğaz Ergezen çiftinden güzel haber geldi. Geçtiğimiz gün nikah masasına oturan Yağmur Ün ve Doğaz Ergezen'in törenine aileleri ve yakın arkadaşları katıldı.

Başrollerinde Cemal Hünal, Hande Subaşı ve Yağmur Ün'ün başrollerini paylaşacağı 'Zevcat' filminin hazırlıklarına devam edilirken Yağmur Ün, yapım ekibine 2 aylık hamile olduğunu açıkladı. Cemal Hünal senaryo gereği beraber ağır darp sahneleri çekeceği Yağmur Ün için "Hamile bir kadınla o sahnelerde oynamam riskli olur" dedi. Bu gelişme üzerine filmin sete çıkış tarihi ertelendi ve başrol karakter için yeni bir oyuncu arayışına girildi. Filmin yeni başrol oyuncusu Bahar Şahin oldu.

YAĞMUR ÜN İLE DOĞAÇ ERGEZEN EVLENDİ

Yaşananların ardından güzel oyuncu Yağmur Ün ile Doğaç Ergezen, geçtiğimiz gün ailelerinin ve arkadaşlarının katıldığı bir törenle nikah masasına oturdu. Ün ve Ergezen'in düğün fotoğrafları, sosyal medyadan paylaşıldı. Ün, elinde transparan detayı olan saten bir gelinlik giymeyi tercih etti. Ünlü çiftin hayranlar tebrik mesajları gönderdi.