Usta sanatçı Semih Sergen hayatını kaybetti! Oyuncu oğulları gözyaşları içinde uğurladı

Usta sanatçı Semih Sergen hayatını kaybetti! Oyuncu oğulları gözyaşları içinde uğurladı
91 yaşındaki usta tiyatro sanatçısı Semih Sergen yaşamını yitirdi. Sergen için Küçük Tiyatro’da düzenlenen törene, çok sayıda kişi katıldı. Oyuncu olan oğulları Burak ve Toprak, babalarına vedası göz doldurdu.

Usta sanatçının kendisi gibi oyuncu olan oğulları Burak Sergen ile Toprak Sergen de babalarını son yolculuğuna uğurladılar. Oyuncu Burak Sergen konuşmasında, “Bana bıraktığı mesleği ve onurlu Sergen soyadını, yaşadığım sürece, bütün sahnelerde yaşatacağım söz veriyorum, elveda babacığım” sözleriyle salondakilere duygusal anlar yaşattı.

"DOYA DOYA BABA DİYEMEDİM"

Burak Sergen sözlerine, “Sevgili hocamıza, doya doya baba diyemedim, hep hocamızdı çünkü, şimdi babacığıma veda etmek için buradayız.” diyerek başladı. Sersem Kocanın Kurnaz Karısı oyununun sergilendiği sahneden babasını sonsuzluğa uğurladıklarını ifade eden Sergen  sosyal medya paylaşımıyla da babasına veda etti.

SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Semih Sergen’in diğer oğlu oyuncu Toprak Sergen ise babasının kendisine çok şey anlattığını ve öğrettiğini belirterek, şöyle konuştu; “Hepimize çok şey anlattı ve öğretti. Hepimizin hocası ve büyüğüydü. Küçüklüğümden beri doğayla iç içe olmaktan büyüklere saygıyı, azimli olmayı iradeli olmayı… Pek çok insana dokundu pek çok insanın selam ve saygıları var. Çok insan sevdi onu, saygı duydu. Çok eğlendi, beraber çok anıları oldu. Umarım hepimiz de onun gibi bir hayat süreriz. Bütün sevenleriyle birlikte onu kalbimize gömüyoruz.”