Türk ünlü filmi Ekşi Elmalar oyuncuları kim, konusu nedir? Bu akşam saat kaçta TV'de olacak?

Türk ünlü filmi Ekşi Elmalar oyuncuları kim, konusu nedir? Bu akşam saat kaçta TV'de olacak?
Bu akşam Star Tv ekranlarında yayınlanacak olan Ekşi Elmalar filminin nerede çekildiği, konusu, oyuncuları gibi bilgiler merak edildi. Yönetmenliğini ve senaristliğini Yılmaz Erdoğan'ın üstlendiği Ekşi Elmalar filmi 2016 yılında çekilmiştir. Peki, Ekşi Elmalar filmi nerede çekildi? Ekşi Elmalar konusu ne? Ekşi Elmalar oyuncuları kimler?

2016 yılında vizyona giren Ekşi Elmalar filmi, usta isim Yılmaz Erdoğan'ın kaleminden çıkmasının yanı sıra, kendisinin hem yönetmen hem de oyuncu olarak görüldüğü yapımlardan biridir. Pek çok başarılı oyuncunun kadrosunda olmasıyla dikkat çeken filmin özellikle nerede çekildiği merak konusu olurken, Ekşi Elmalar bu akşam Star TV'de saat 22:30'da izleyiciyle buluşacak. 

FİLMİN KONUSU NE?

Sert mizacıyla tanınan Belediye Reisi Aziz Özay'ın kent çapında meşhur iki özelliği daha vardır: Biri herkesin imrendiği meyve bahçesi, ikincisi de evlenme çağına gelmiş, birbirinden güzel 3 kızı. Kasaba merkezine inmeyen, insan içine çok çıkmayan kızların taliplisi ise çoktur. Aziz Bey'in eşi Ayda ve kızları Muazzez, Türkan ve Safiye'nin öyküleri 1970'li yılların sonunda Hakkari'de başlar ve 1990'lı yılların sonunda Antalya’ya dek uzanır...

OYUNCU KADROSUNDA KİMLER VAR?

Yılmaz Erdoğan -Aziz
Devrim Yakut -Ayda
Farah Zeynep Abdullah -Muazzez
Şükran Ovalı -Safiye
Songül Öden -Türkan
Şükrü Özyıldız -ÖZgür
Fatih Artman -Hatip
Cezmi Baskın -Etar
Ersin Korkut -Shino
Caner Cindoruk -Servet
Kıvanç Baran Arslan -Cevdet
Metin Keçeci -Sivan
Hilmi Özçelik -Yusuf

FİLM NEREDE ÇEKİLDİ?

Ekşi Elmalar filminin çekimleri 2016 yılında Muğla Köyceğiz, Ortaca ve Marmaris ilçelerinde gerçekleşmiştir.