Elçin Sangu ve Uraz Kaygılaroğlu partner mi oldu? Çöp Adam dizisinde beraber mi oynayacaklar?

Elçin Sangu ve Uraz Kaygılaroğlu partner mi oldu? Çöp Adam dizisinde beraber mi oynayacaklar?
Güzel oyuncu Elçin Sangu son oynadığı dizide istediğini yakalayamadı. Şu aralar yeni bir proje ile adı anılan Sangu'nun Çöp Adam dizisinde oynayacağı konuşuluyor. Partneri ise herkesin çok sevdiği ünlü oyuncu Uraz Kaygılaroğlu olduğu öğrenildi.

 Kiralık Aşk dizisi ile kariyerinde büyük bir sıçrama yaşamıştı Elçin Sangu. Daha önce farklı yapımlarda rol almış olsa da şöhrete kavuştuğu romantik komedi türündeki Kiralık Aşk dizisiyle anılıyor artık. Barış Arduç ile başrolünde oynadığı dizi, meslek hayatında bir dönemi başlattı oyuncunun.  Sangu, daha sonra yer aldığı dizilerde ise hüsran yaşadı son dönemde. Özellikle en son oynadığı Yalancılar ve Mumları dizisinin de erken final yapması ile birlikte bir kaç bölümde dizilerin hikayelerinin anlaşılamayacağı, reyting nedeniyle bitirilmesine isyan etmişti.

ÇÖP ADAM DİZİSİNDE ROL ALACAĞI KONUŞULUYOR 

Elçin Sangu’nun hayranları ise onun ekrana döneceği zamanı büyük bir heyecanla beklemekte. Sangu cephesinden henüz bir netlik yok ama kulislerde konuşulan kimi söylentiler, hayranlarını coşturmaya yetmiş durumda! İddialar doğruysa Elçin Sangu’nun Eylül ayında, Star TV’nin bu sezon iddialı yapımları arasında olan Çöp Adam isimli dizide rol alması ihtimali var!

1985 İzmir doğumlu olan oyuncu, 2012 yılında Sen De Gitme isimli diziyle ekrana adım atmıştı. Aşk Kaç Beden Giyer, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Bir Aşk Hikayesi, Kurt Seyit ve Şura, Sevdam Alabora dizilerinden sonra Kiralık Aşk’ta oynamıştı. 2015-2017 yılları arasında rol aldığı dizi, dünyanın pek çok ülkesine de satıldı ve büyük ilgi gördü.

Ardından Barış Arduç ile Mutluluk Zamanı isimli sinema filminde rol alması da özellikle Kiralık Aşk hayranı izleyiciyi çok sevindirmişti. Daha sonra bir vampire hayat verdiği BluTV için çekilen Yaşamayanlar dizisinde oynayan Elçin Sangu, 2018’de Çarpışma dizisiyle yeniden ekrana dönmüştü. 2020 yılında İyi Günde Kötü Günde isimli bir romantik komedi dizisiyle ekrana gelen oyuncunun dizisi ne yazık ki 6 bölümde ekrana veda etti.

Kendisini romantik komedide görmek için ısrar eden hayranlarının isteğini yerine getirmesine rağmen reytinge yenilmelerine isyan eden oyuncu, bir yıl aradan sonra yeniden Fox TV’nin Yalancılar ve Mumları dizisinde rol aldı. Ancak bu dizisi de beklenen ilgiyi göremedi!

PARTNERİ URAZ KAYGILAROĞLU OLACAK

Elçin Sangu’nun ekrandaki bu hayal kırıklığına karşın, Star TV’nin yeni dizisi Çöp Adam’da isminin geçmesi, hayranlarını çok sevindirecek. Sangu’nun adının anıldığı diziyle ilgili iddialar doğru ise oyuncu, Uraz Kaygılaroğlu ile partner olacak! Uraz Kaygılaroğlu şu sıralar Pınar Deniz ile Disney Plus için çekilen Avcı dizisinin çekimlerinde. Henüz bir netlik yok ama iki başarılı oyuncu Elçin Sangu ve Uraz Kaygılaroğlu’nun partner olma ihtimalleri bile hayranları tarafından heyecanla karşılanmakta…