AKP'ye geçeceği iddia edilen Mehmet Ali Çelebi ve gazeteci Barış Yarkadaş birbirine girdi

AKP'ye geçeceği iddia edilen Mehmet Ali Çelebi ve gazeteci Barış Yarkadaş birbirine girdi
CHP'den istifa ederek Memleket Partisi'ne katılan ve ardından o partiden de istifa ederek bağımsız milletvekili olarak siyasete devam eden Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye katılacağı iddia edilmişti. Gazeteci Barış Yarkadaş, Çelebi'nin sildiği tweetlerden birisinin linkini "Silinecek twitler var daha… Onları silene kadar ‘bağımsız’ devam eder" eleştirisinde bulundu.

CHP'den istifa edip Memleket Partisi'ne katılan ve o partiden de istifa eden İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi'nin AKP'ye geçeceği iddia edilmişti.

Altılı masaya karşı Cumhur İttifakı'ndan yana olduğunu ifade eden ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a överek şaşırtan Çelebi, attığı binlerce sosyal medya mesajını sildi.

Gazeteci Barış Yarkadaş ve İsmail Saymaz, Çelebi'nin AKP ile anlaştığı iddiasını ortaya atarken Çelebi, "Bağımsız vekil olarak" siyasi faaliyetlerini sürdüreceğini belirterek, "Bağımsız vekil olarak ülkemin çıkarlarını savunmaya devam edeceğim" dedi ve mesajında Cumhur İttifakı için methiyeler dizdi.

"O ZAMANA KADAR BAĞIMSIZ DEVAM EDER"

Bunun ardından gazeteci Barış Yarkadaş, Çelebi'nin sildiği tweetlerden birisinin linkini "Silinecek twitler var daha… Onları silene kadar ‘bağımsız’ devam eder" eleştirisinde bulundu.

Yarkadaş'a tepki gösteren Çelebi, "Senin yalanlarını ispatlayıp rezil edeceğim HDP sever Barış Efendi... Özür dileyeceksin. Delilleri ve canlı şahitleriyle rezil olacaksın gazeteci bozuntusu..." ifadelerini kullandı.

Bunun ardından altılı masaya yönelttiği 20 sorunun sorulduğu bir yazıyı paylaşan Çelebi, "Gazeteci bozuntusu Barış Yarkadaş bu sorulara da cevap versene yüreğin yetiyorsa... HDP'li abilerin izin vermez sen de cevaplayamazsın..." dedi.