ODTÜ fans sosyal medyada gündem oldu! Onlyfans özentisi Odtufans tepkilere yol açtı!

ODTÜ fans sosyal medyada gündem oldu! Onlyfans özentisi Odtufans tepkilere yol açtı!
Orta Doğu Teknik Üniversitesi (ODTÜ) mezuniyet töreninde açılan pankartlardan sonra, şimdi de Odtu Fans sitesiyle gündemde! Kadınların para karşılığında bedenlerini sattığı Amerikan platform Onlyfans ile benzer bir site de ODTÜ'lü öğrenciler tarafından kuruldu. Odtufans sitesi sosyal medyada gündem olurken, kadın haklarının özgürce savunulması adı altında bazı kesimlerden destek aldı, bazı kesimler ise bu hareketi ‘rezalet’ olarak tanımladı.

ODTÜ mezuniyet töreninde açılan pankartlar siyasi bir kaosa yol açarken, törene asıl damga vuran Odtu Fans sitesi  oldu! Kadınların para karşılığında bedenlerini sattığı Amerikan platform Onlyfans ile benzer bir site de ODTÜ'lü öğrenciler tarafından kuruldu. Odtufans sitesi sosyal medyada gündem olurken, kadın haklarının özgürce savunulması adı altında bazı kesimlerden destek aldı, bazı kesimler ise bu hareketi ‘rezalet’ olarak tanımladı.

ONLYFANS GİBİ: ODTÜ’LÜ ÖĞRENCİLER, ODTUFANS SİTESİNİ KURDU

Orta Doğu teknik Üniversitesi bünyesindeki bazı öğrenciler tarafından açılan 'odtufans' sitesi Türkiye ve sosyal medya gündemine bomba gibi düştü! Sayfada tamamen çıplak ve vücudunun bazı yerlerini teşhir eden kadın görüntüleri sergilendi. İlk etapta bulanık görünen görüntülerin bağış yapılması karşılığında tamamen açılacağı vaadi dikkat çekiyor.

ODTÜ Fans sayfasının girişinde 'kadın bedeninin politikleştirilmesine karşı bilinçlendirme kampanyası' düzenlendiği bildirisi çıkıyor.

Tıpkı Onlyfans sitesi gibi para karşılığında teşhircilik yapan Odtufans, ODTÜ'lü kız öğrencilerin şu ifadeleriyle gündemi sarstı:

“KADIN BEDENİ POLİTİKLEŞTİRİLEMEZ”

"Kadın kendi bedeni üzerindeki tek karar merciidir. Bedenin politikleştirilmesine ve sansürlenmesine karşıyız. Aşağıdaki her bir tierin açılması için belli bir bağış toplanmasını bekliyoruz. Bağışlarınız yüksek lisans eğitimimizi destekleyecektir."

ODTÜ MEZUNİYET TÖRENİ PANKARTLARLA GÜNDEM OLDU

ODTÜ mezuniyet töreninde hükümeti ve iktidarı eleştiren pek çok sloganın yer aldığı pankartlar da günün bir diğer önemli konu başlığı oldu. Bazı ODTÜ'lü marjinal öğrenciler tarafından açılan pankartlardan sonra, mezuniyet törenine asıl damga vuran olan ise Odtufans sitesi oldu.