İlyas karakteriyle ününe ün katan Ozan Akbaba eşinin doğum gününde aşkı tavan yaptı! "Sevgili, sevgilim..."

İlyas karakteriyle ününe ün katan Ozan Akbaba eşinin doğum gününde aşkı tavan yaptı! "Sevgili, sevgilim..."
Eşkiya Hükümdar olmaz dizisinde İlyas Çakırbeyli'yi canlandıran ve kariyerinde büyük çıkış yakalayan Ozan Akbaba, eşinin doğum gününü aşk dolu sözlerle kutladı. Hayat arkadaşına 'Sevgili Sevgilim' diye hitap eden Akbaba, aşka geldi.

Geçtiğimiz sezon TRT1 ekranlarında yayınlanmaya başlayan Kasaba Doktoru adlı dizide canlandırdığı ‘Doktor Hakan’ karakteriyle beğeni toplayan oyuncu Ozan Akbaba sosyal medya paylaşımıyla gündeme geldi.

"SEVGİLİ,SEVGİLİM"

2017 yılında yapımcı Buket Arıkan Akbaba ile nikah masasına oturan oyuncu, eşinin doğum gününü instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı. Sosyal medya hesabında eşiyle birlikte fotoğrafını paylaşan Ozan Akbaba, altına şu romantik sözleri yazdı; “Sevgili sevgilim. Doğup da bana dünyanın en çirkin çocuğunu verdiğin için, hayalim olan filmin yapımcısı olduğun için, dünya tatlısı arkadaşlarınla dost olduğum için, sana sırtımı dayayabildiğim için iyi ki varsın, iyi ki doğdun. Seviyorum.!”

Ozan Akbaba’nın geçtiğimiz yıl çektiği, hem başrolünde yer aldığı hem de senaryosunu yazdığı Anka adlı sinema filminin de yapımcılığını yapan Buket Arıkan Akbaba aynı zamanda,  Behzat Ç. ve Delibal gibi projelerde de genel koordinatörlük yaptı. Mutlu evlilikleriyle adından söz ettiren çiftin, 2018 yılında dünyaya gelen Ozan Ali adını verdikleri bir erkek çocukları var.

İLYAS KARAKTERİYLE ÇOK SEVİLMİŞTİ

6 sezon boyunca, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde canlandırdığı ‘İlyas Çakırbeyli’ karakteriyle de büyük beğeni toplayan oyuncunun, hikayesi kendisine ait olan, araba ve sürat tutkusunun peşinde, yıllardır hayalini kurduğu Anka adlı filmi, sinemadan sonra geçtiğimiz günlerde Netflix’de de izleyici ile buluştu.