İnanılmaz Örümcek Adam filmi hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak?

İnanılmaz Örümcek Adam filmi hangi kanalda? Saat kaçta başlayacak?
İnanılmaz Örümcek Adam filminin konusu, oyuncuları ve vizyon tarihi sinemaseverlerin gündeminde yerini aldı. Film keyfini televizyon ekranlarında çıkarmak isteyenler için yarın akşam saat 20:00'da ATV'de yayınlanacak.

Örümcek Adam Film serisinin devamı olan İnanılmaz Örümcek Adam izleyicisiyle buluşuyor. Filmde, Parker genetiği değiştirilmiş bir örümcek tarafından ısırıldıktan sonra, yeni keşfedilen, örümcek benzeri güçler kazanır ve şehri gizemli bir sürüngen düşmanının entrikalarından kurtarmak için dışarı çıkıyor. İşte, İnanılmaz Örümcek Adam filminin detayları...

İNANILMAZ ÖRÜMCEK ADAM FİLMİ KONUSU NEDİR?

Peter Parker, gerçek ailesi tarafından terk edilmiş, dayısı ve yengesinin büyüttüğü, dahası sosyal hayatta zayıf karakterli, lise çağında bir gençtir. Her ergenin yaşadığı 'Ben kimim?, nereye aitim?' sorularını daha derin sormaktadır. Bir yandan da Gwen Stacy'ye körkütük aşıktır. Bir gün babasına ait bir çanta bulan Parker, anne ve babasının ortadan kaybolmasının ardındaki sırları çözmeye karar verir. Karşısına Oscorp şirketi ve babasının eski ortağı olan Dr. Curt Connor’ın laboratuvarı çıkar. Artık Peter Parker için hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır.