İslami Cihad Hareketi lideri ile İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'da bir araya geldi

İslami Cihad Hareketi lideri ile İran Devrim Muhafızları Komutanı, İran'da bir araya geldi
İslami Cihad Hareketi'nin Genel Sekreteri Ziyad en-Nahhale, İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami ile Tahran'da bir görüşme gerçekleştirdi....

İran'ın Başkenti Tahran'da yapılan görüşmenin ardından İran Devrim Muhafızları Ordusu Genel Komutanı Tümgeneral Hüseyin Selami açıklama yaptı.

Selami açıklamasında, siyonistlerin Filistinlilere yönelik saldırılarının ardından Filistin'deki direniş gruplarının ortak hareket etmesinden memnun olduklarını ifade ederek "Kudüs'ü özgürleştirmek için çalışıyorlar ve Filistin ulusunun haklarını savunuyorlar. Biz de sonuna kadar yanınızdayız. Filistin ve Filistinliler yalnız olmadıklarını bilsin. İşgal altındaki Filistin'deki gelişmelerin ve siyonistlerin gerileme ve çöküşe doğru ilerleyen gücünün azalması geri dönüşü olmayan bir yoldur. Filistin güçlendikçe siyonistlerin zaafları daha da belirgin hale gelir ve işleri daha zorlaşır. Hiç şüphesiz Filistin İslami direniş gruplarının bu cinayete hızlı şekilde tepki vermesi, direniş sürecinde yeni bir güç kazanma döneminin başladığını ve Siyonistlerin son cinayeti için ağır bedeller ödeyeceklerini gösteriyor." dedi.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Nahhale ise yaptığı açıklamada "Direnişe devam edeceğiz ve diğer Filistinli direniş gruplarının iş birliği sayesinde çok iyi durumdayız. Siyonist rejimin herhangi bir saldırganlığına tam zamanında karşılık verebilecek güçteyiz" değerlendirmesinde bulundu. (İLKHA)