Aşırı hız, dikkatsizlik ve ışık ihlalinin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı

Aşırı hız, dikkatsizlik ve ışık ihlalinin neden olduğu kazalar kameralara yansıdı
Gaziantep’te son bir hafta içinde meydana gelen, aşırı hız, dikkatsizlik ve ışık ihlalinin neden olduğu trafik kazaları, kameralar tarafından saniye saniye kaydedildi....

Gaziantep’te son bir hafta içerisinde meydana gelen trafik kazaları Kent Güvenlik Yönetim Sistemi (KGYS) ile Plaka Tanıma Sistemi (PTS) kameralarına yansırken, kazaların çoğunluğunun ise aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu meydana geldiği görüldü.

İl Emniyet Müdürlüğü, sosyal medya hesabından kentte farklı tarih ve bölgelerde meydana gelen trafik kazalarının görüntülerini "Değerli sürücüler, trafikte her zaman güvende hissetmek için kurallara uyalım. Trafikte saygı, hayata saygı." notuyla paylaştı.

Kentin değişik bölgelerinde meydana gelen maddi hasarlı trafik kazalarının genellikle sürücü hatalarından kaynaklandığı görüldü. Birçok kazanın yer aldığı görüntülerde, sürücülerin aşırı hızları dikkat çekti.

Aşırı hız, dikkatsizlik ve ışık ihlalinin neden olduğu kazalarda can kaybı yaşanmazken, bazı sürücüler hafif şekilde yaralandı. (İLKHA)