Usta oyuncu Ali Erkazan'dan Seda Sayan'a küfür

Usta oyuncu Ali Erkazan'dan Seda Sayan'a küfür
Usta oyuncu Ali Erkazan, sosyal medyada Seda Sayan'ın bir görüntüsünün altına küfür yazdı. Erkazan, Sayan'a "Ya bi s.... git hayatımızdan" dedi.

59 yaşındaki şarkıcı Seda Sayan, 7’inci evliliğini gerçekleştirdiği, kendisinden 25 yaş küçük müzisyen eşi Çağlar Ökten'in sahnesini kayınvalidesi ve kayınpederiyle beraber seyretmeye gitti. Seda Sayan, eşinin konserinde 'Hicom' diye seslendiği kayınvalidesi Hicran Ökten ile karşılıklı oynadı. Konser süresince yerinde durmaya Seda Sayan'ın kayınvalidesinin genç görüntüsü dikkatlerden kaçmadı.

Seda Sayan, kayınvalidesiyle çektiği bir videosunu Instagram sayfasından paylaştı. Sayan, kayınvalidesine 'Hicom' deme nedenini şöyle anlattı: ''Kayınvalidem yanımda. Hico'm hoş geldin. Ben sana Hico'm diyorum diye birkaç kişi eleştirmiş, kızmış bana. Ben öyle diyorum çünkü kayınvalidemin adı Hicran.''

USTA OYUNCU ALİ ERKAZAN KÜFÜR ETTİ

Seda Sayan'ın kayınvalidesiyle beraber çekilen görüntüleri sosyal medyada da paylaşıldı. Bir Instagram sayfasında Seda Sayan ve kayınvalidesi Hicran Ökten'in görüntüleri yayınlandı. Oyuncu Ali Erkazan ise o görüntülere herkesi şaşırtan bir yorum yaptı. Seda Sayan'ın devamlı aşk yaşantısıyla gündeme gelmesine kızan Ali Erkazan, ''Ya bi s.... git hayatımızdan'' yorumunu yazdı. Ünlü oyuncu yaptığı yorumla gündem oldu.